prosim poradte mi

Príspevok v téme: prosim poradte mi
marska12

Ahojte,som mlada baba (24),doteraz vsetko ok,ziadne problemy.Asak mam nadvahu a k tomu som pred par mesiacmi zacala fajcit.Snazim sa nabehnut na zdravy zivotny styl,ale vyskytlo sa zopar problemov.Posledne dni sa mi tazko dycha,respektive ked sa nadychnem a vydychnem pichne ma pod lavym prsnikom,nie je to velmi prenikava bolest ale uvedomujem si ju pocas celeho dna.Mam vysoky pulz,stale som unavena,mam prevrateny rezim (v noci som hore cez den spim)Obcas mam rano aj pocit na odpadnutie,neviem mozno je to malo cuktu.Najviac sa bojim ze si sliapem cestu priamo k cukrovke:(mam velku chut a motuvaciu schudnut,ale absolutne nemam energiu na cvicenie:(
Prosim poradte.dakujem

Deria

Na prisun vitaminov a mineralov treba tak ci tak dbat, to je zaklad! Najrychlejsie si ich doplnis oplnkovou vyzivou. Inac, ta bolest moze byt aj natiahnuta slacha, puknute rebro, neviem, robila si nieco namahave? Ak je to ono, moze to trvat pekne dlho. Ak to neprejde, radsej sa daj vysetrit. Nemalo by to byt nic vazne, neboj.

mriezka

Jo, pri cukrovke (ešte neliečenej) je príznačná veľká spotreba tekutín, aj sladkých, potenie, nervozita, agresivita. Mám obavy, že tvoj problém bude neurologického pôvodu. Chod k radšej k lekárovi. Istota je guľomet

smajliQa

nieco ti chyba... papas zeleninu? ja by som pridala vela cerstvej zeleniny do jedalnicka.. treba vitaminy,,, a je vhodna teraz na taketo pocasie... netreba sa krmit v takych horkach kadecim..

Inn

marska môzes mat len zvýšený tlak a nemusí toto teplo a zmeny na teba dobre vplyvat....to hned neznamená ze mas cukrovku:) cukrovkári, zevraj vypijú neskutočné mnozstvá vody na začiatok kolko litrov denne vody vypijes?
a potom cvičenie nie je prvoradé zmen si stravovanie a začni tak chdunut cvičit začni na jesen ked nebudu tieto horká a budes mat viac energie:)

marska12

myslite ze ma telo pred niecim varuje,alebo uz ide o nieco vajznejsie?
Viem ze bez lek.prehliadky sa to asi neda povedat,ale podla roznych priznakov by sa aspon dalo nieco tusit