Som ´INÁ´?

Príspevok v téme: Som ´INÁ´?
mcflurry

Ahojte. Mám taký jeden problém, vlastne už od narodenia. Veľmi sa odlišujem od iných. Správaním. Každý človek, ktorý ma spozná, mi povie, že som strašne čudný človek. Je fajn počuť, že som individualista,ale niekedy ma to už rozčuluje. Na všetko mám totálne odlišné názory, zhrozujú ma názory a záľuby druhých ľudí, nenašla som si proste žiadnu ´spriaznenú dušu´, ktorá by ma chápala. Už ani najlepšia kamarátka,ktorú som mala 10 rokov ma nechápe (a vlastne ani nikdy nechápala) a dištancuje sa odo mňa. Ja neviem,pripadám si ,ako taký mimozemšťan, ktorý sa zle narodil. Je na tom niekto poodobne? :/

akitainu 89

no vela ludi si o sebe mysli ,ze su ini :) poznam babu ktora vyzera takto podobne ako na foto .. a ona je asi tiez mimozemstan ! pravdepodobne .. na to ako vyzera sa neskutocne hanbi , nepije ,nefajci . je ako anjel .. neznasa pretvarku a falos .. nema rada prachatych chalanov . a je to totalny introvert .. neznasa klabosenie po telefone .. ludia ju otravuju,neznasa ludi .. je stale zadumana ..nema kamosky , lebo nechce ,nepotrebuje sa pretrcat po auparkoch a v drahych autach (aj keby mohla ,lebo chalani si idu na nej oci vyocit )ale ma ich v p..---........strasne rada cita knihy . miluje zvierata , a ma divne nazory a psychostavy...lebo v dnesnej dobe kazda len trocha krajsia baba si o sebe mysli ,ze tym ako vyzera ,je jej jej vstupenka k luxusu a prachom .a vidim to vsade ,same suky vyumelkovane na prachy ..ale ona je INA ! a klobuk dole pred nou :)...tak co ? je normalna ? podla mna nie :) a myslim to vazne ,nerobim si tu strandu .....takyto clovek je podla mna divny a iny . a to je len zlomok jej divnosti co som tu napisal . ......pekny den vsetkym co si myslia ze su ini :) aspon je tento svet zaujimavy :)

ModraObloha

Už je to viac ako 5 rokov čo zakladateľka založila tému, nejde mi o to že je to stará téma baví ma čítať takéto témy sú v podstate moje oblubené, len sa chcem spýtať ak tu zakladateľka ešte chodí že ako sa jej darí? Veľmi by ma zaujímalo či jej vyšla kariera, a vlastne čo za prácu má, tiež ma baví len tak premýšlať o "iných veciach" čo sa v spoločnosti asi nehovoria no každý sam v duchu o nich možno hovorí a v skratke trochu som na tom podobne ale zaujíma ma ako si pokročila, zmenila si sa? zmenila ta doba? keď si zrazu musela začať robiť (ak teda) nezmenilo ta to? dúfam že mi odpíšeš aj ked pochybujem 5 rokov je 5 rokov.. :)

I.

Netreba sa povyšovať, ani ponižovať, len toľko od veci, že niekomu veľmi rád doprajem pozajtra tú prehru. Nech si ju vychutnajú v prime time:-)

I.

To je milé, že si iná, čo možno je a možno nie je IN. A čo ťa od nich odlišuje? Len to, že si samá alebo máš aj nejaké zvláštne záľuby?
Tento svet si protirečí takmer vo všetkom, čo sa okolo nás deje. Aj tento svet je iný než ako by si ho väčšina ľudí asi predstavovala.
To nie je žiadna dualita, ale nonsens, ak sa nad tým trochu zamyslíš.
Ja jednej strane robia ľudia jednú vec a na strane druhej jej úplný opak, vo viacerých oblastiach. A ešte sa to berie ako samozrejmosť.
Tento jav možno len opísať, ale nijako inak sa nedá vysvetliť.
Možno si na to ešte neprišla, ale je tomu tak. Asi sa len od toho chceš dištancovať, to je všetko.