wobenzym

Juraj21

Wobenzym je jedna super vec, pomáha mi to hlavne pri rôznych úrazoch, opuchoch a boľavých kĺboch. Vďaka wobenzymu mi nemuseli ťahať vodu z kolena takže ja som zástanca tohto "lieku" naplno.

IIvvaannaa

ja som wobenzym užívala niečo vyše mesiaca a môžem povedať, že žiadne viditeľné zmeny, skôr naopak - problémy ostali, niektoré dokonca pribudli, zrejme sa to ale musí užívať dlhodobejšie... Ale skúsila som produkty na prírodnej báze - síce takto cielene iba krátku dobu a môžem povedať, že zmeny sú už viditeľné. Ak Ťa to zaujíma môžem poradiť na zdravie1@gmail.com

miamaria

áno, je naozaj drahý !! ... takže jem veľa sladkostí, no ... teraz, keď tak nad tým premýšlam, asi by som si nemala sladit čaj 3 lyžičkami cukru ... vysadím, určite si prečítam o tých potravinách, a potom dám vedieť, či sa mi polepšilo !! ďakujem !!

Slobodna

wobenzym je dobrý ale strašne drahý, okrem toho sa berú veľmi vysoké dávky, čiže minieš naň mrte peňazí. Ak si ho však budeš kupovať, dávaj si pozor aby ti napr. v lekárni predali original wobenzym. Osobne som nezohnala kvalitné, cenovo primerané enzými na Slovensku. Iná alternatíva je potom zmeniť stravu a dodávať enzými prirodzenou stravou. Mykozy sú znakom prebytku cukru v tele a kyslého prostredia. Toho sa dá ľahko zbaviť ak si naštuduješ na nete niečo o zásadotvorných potravinách a budeš jesť prevažne ovocie, zeleninu a piť veľa čistej vody.