materske znamienka

Príspevok v téme: materske znamienka
tiša

Ahojte, po celom tele mám materské znamienka vypukle aj menej vypukle. Na hlave mam jedno obrovské (ako hrach). Chcela by som vediet nejaký kontakt na chirurgiu kde by mi operačne odstranili znamienka, bojim sa že sa mi niektoré "skazí" tak chcem tomu prejsť. Plus by som chcela aj cenu vedieť. Dakujem pekne:-)

ethel

tiška-pokial ti kožiar dá odporúčanie,neplatí sa.Ja som ešte neplatila,lebo mi všetky "zavadzali".Keď treba vyberú ti ho hocikedy,ale ja odporúčam len jeseň a zimu,lebo ako som už písala nie je dobré to miesto vystavovať slnečnému žiareniu.

tiša

Ahoj ethel, môžem sa ta spítať či si platila niečo za odoperovanie znamienok? Ja ich mam sai 15, čo si chcem dat odstraniť. A robia to iba na jesen? Dakujem

ethel

Samko,na jeseň si ho daj vybrať! Mne už vybrali sráááášne vela a budem v tom pokračovať(jazvy sa mi páčia)....V lete ak pôjdeš na slnko si ho zalep..

samko r.

To mám dolu poniže vieš čoho cca /10 cm nižšie/ ale teraz je v kľude. Keď som kráčal, nohavice mi znamienko dráždili, potom opuchlo a bolelo. Preto som bol u kožného a ten mi dal Lotriderm. Výborne pomohol. Ale môže to prísť hocikedy. Tak mám ten krém stále doma a nosím ho aj na dovolenku.