Je toto laska, ked ma chalan taketo poziadavky?

Príspevok v téme: Je toto laska, ked ma chalan taketo poziadavky?
sweetyi

Ahojte,

poprosim seriozne nazory. Alebo ak ste nieco take zazili, prosim o radu.
Mam priatela s kt. sme taktmer 2roky. V sexe to klape uplne fain, akurat neviem ako si mam vysvetlit priatelove poziadavky. Ked sa ideme milovat, hned na zaciatku mi hovori, ako chce aby som mala mokry orgazmus, a chce aby som sa pred nim spravila sama. Jemu vobec nerobi problem spravit sa, propripade "dorobit sa."
Mne to pride, cudne, neprirodzene. Ja nemam problem skusat nove veci,nove polohy, miesta ale toto mi moc nesedi. Nepripada mi to ako milovanie, ale sexualne chute. Ako jasne, ze aj to k tomu patri, len neviem, ci to mam brat normalne,ze to bezne chodi takto vo vztahu, alebo je so mnou len koli sexu.I ked tvrdi, ze to tak nie je.

Dakujem za nazory

*lalala*

na margo mokreho orgazmu mu mozes povedat, ze to zalezi od toho, ako bude on sikovny :) takze nech sa snazi a potom moze vidiet vysledok svojej prace.
a nerob to co ti je neprijemne, divne.on by to mal pochopit...normalne je len to ,co budes za normalne povazovat.obzvlast pri sexe je to tak.

čerešňa

A takto to vyzerá keď neskúsený muž začne fičať na trvdom porne, prestane vnímať realitu a myslí si, že to čo vidí v tých "rozpávkách" je bežná vec. Do kelu baby, nevidíte že toto nie je láska? Jasné, že aj sex patrí do vzťahu a je v ňom veľmi dôležitý, ale milujúci muž sa k žene nespráva tak, že si pred stykom on kladie požiadavky. Maximálne navrhne partnerke čo by sa mu páčilo, čo by chcel, ale potom už nechá na nej či je ochotná splniť mu to a ak nie, rešpektuje to a snaží sa naopak on jej ulahodiť vo všetko po čom ona túži. Toto nie je utópia, to je normálny prístup muža, ktorý si váži a miluje svoju ženu. Len škoda, že je ešte stále veľa egoistov, ktorí asi teraz ani nevedia o čom to tu točím.

leninov pes

ako keby si opisala mojho manžela) mam ho plne zuby utekam do detskej spat,on sa tak sprava asi rok asi mu j****o

trochei

viem, ze ma moj priatel miluje, no az moc po mne tuzi so sexualnej stranky, a preto niekedy tiez pochybujem, ci so mnou nie je len kvoli tomu..
Ale zase keby po nas netuzili, tiez by sme boli nestastne, no nie? :D

odpovedam

Ak ti to pride divne, tak to nerob alebo pockaj na cas, ked ti to pride prirodzene. Ak sa budes do niecoho nutit, iba sa ti to znechuti... A ak ti prekaza, ze ti priatel diktuje, co mas robit, tak mu povedz, nech to nerobi, ze sa chces spontanne milovat. Snad to pochopi.

kvietocek20

vies ako kazdy ma nejake chute pri milovani... a neziada od teba az neviem co hrozne... proste sa mu paci, ked sa pred nim dievca spravi.. ja nemam tiez problem sa " omakavat", ale to len v pripade, ked si trosku viac vypijem a som odvaznejsie.. a pritom som si vsimla tie iskricky v jeho ockach :)))