Zaľahnuté v uchu

Príspevok v téme: Zaľahnuté v uchu
Lemeff

Mám od včera zaľahnuté v uchu... Myslela som si, že keď si pospím, ráno sa zobudím a bude to preč, ale nie. Ja som si včera kus pošpárala ušnou tyčinkou v uchu a od vtedy to mám... skúšala som hocičo... fúkať nos, udržať dych, zívnuť... ale dáko nič nepomáha. Neviem, čo mám robiť, ide mi to na nervy, už sa mi raz stalo, že som mala celý deň zaľahnuté, ale ráno mi to prešlo, lenže teraz nie. Ešte sa mi zdá, že mám dierku v uchu menšiu ako tú v druhom uchu, že by zápal? Nejaké rady?

tajomstvoE

Mam len 10 rokov a zalahlo mi v uchu. Dajte si prst alebo servitku do ucha a podla toho ci je to prave alebo lave ucho si zatlacte prst do tej strani. Ako sa mi to stalo? Pritisla som si koleno do ucha a zacala som citit ako keby som mala vatu v uchu. Vobec nic som nepocula na to ucho no potom som prisla na toto. :)

PetiBl

Dobrý deň . S týmto mam skúsenosti stalo sa mi to min 5 krát . Moja usna doktorka sa smej ze som tam každý pól rok . Chod ku svojej obvodnej ona ti to pozrie a da ti sprievodný list na ušné . Na ušnom ti doktorka urobí výplach a vyčisti ti to . A na nic netreba čakať aby si nedostala zápal .

Ivan90

Dobry den,
Vcera som si cistil usi tycinkou (vatickou) a omylom som si ju posunul do zadu. Chvilku to bolelo ale krv my netiekla. Od vtedy mam ucho zalahnuté. Pocujem ako keby som mal vodu v uchu po plavani. Skusal som si ucho vycistit a ked som sa pozrel na tycinku bola hneda (ako krv) nesom si isty ci to bola krv alebo maz. Piskot v uchu nepocujem ani ma neboli. Len je zalahnute a slabo nan pocujem.

Je to vazne? Prejde to? je to uz druhy den.

2 illex:

"no ja som ich zatial priamo na usi nemusela pouzit, zato nimi odstranujem napriklad bolest hlavy,upchaty nos od nadchy alebo nafukovanie. vcera ma tak zdulo, ze ta sviecka mi dost ulavila, aj ked nie uplne, ale predsa." - to by ma zaujimalo, ako si svieckou uvolnujete nafukovanie. to si ju pchate do... kam?

saša

ja uz mam zalahnute v ucho 5 dni dnes som bola na krčnom na chvilku mi to pomohlo ale znova mi zalahlo doktor mi to vyplachoval vodou a hrozne to bolelo uz newem co mam robit