Kedy?

Príspevok v téme: Kedy?
Zuzka999

Viem, že väčšina odpovedí bude že byť rodičmi keď sa nato ludia cítia ale taká teoretická otázka :) priateľ bude mať 25 a ja 21...či je to moc skoro ? kedže máme 4 ročny vekový rozdiel medzi sebou tak mi to príde trošku blbe aby som mala bábo v 26 a on už 30...povodne som chcela mať až okolo 26 ale ako vravím podla mňa je to trošku blbé keď on už bude mať 30 :) aký máte názor nato je to moc skoro ? Veľmi pekne ďakujem za názory :)

soffa

tu vobec neide o to ze o 4 roky bude mat 30.tu ide o to ako sa ty citis,ci to zvladnes atd..aj tak dneska sa stavaju prvo-rodicia az okolo 35tky;-)))

Zuzka999

Moj nazor je tiez taky ze mať v 40tke odrastene deti je parada :)) a tak potom s tou vyskou to uz take lahke nebude :) ako hovorim je to 6ročka architekt, a to už neviem či bude vtedy nato čas kedže bude robota, deti, starosti a tak :)

Airam7

ahoj zuzka, ja mam 35 a noj najstarsi syn ma 15, najmladsi 7. celkom mam 5 detí. Ked boli malí, bola som stale s nimi, trochu mi bolo luto, ze nikam nechodime, lebo babky strazit nechceli. ale teraz si to uzivame s manzelom naplno, chodime kam chceme, lebo deti sa o seba vedia postarat. a moje kamosky, ktore maju male deti az teraz, su smutne, lebo musia byt doma pri detoch a chyba im ten volny sposob zivota.
musis si vybrat sama, kedy chces deti, aby potom netrpeli, ak by si mala nahodou zlu naladu kvoli tomu, ze musis byt pri nich.

Deee

Podľa mna je moc skoro v 15-tich...ale 21 je pekny vek, navyše mladé maminky sú podľa mna energickejsie, veselsie a v 40-tke mat odrastenene deti je tiež parada, ja som chcela prve dieta stihnúť do 25-ky, to som nestihla, ale týždeň po oslave 25-ky som otehotnela,
U nás je to 25 a 34, skončila som školu, zarobila si na materskú a nejakým zázrakom som otehotnela, takze faaajn,
Inak školu si mozes dorobit predsa aj neskôr, keby si velmi chcela, ked uz budeš mat mimi

Ajuša

V mojej "dobe" som sa vydávala 19 ročná, v 20 som mala prvé dieťa, manžel mal 23. Vtedy to bolo normálne. Dnes mám 24 ročnú dcéru a vôbec nepomýšľa na sobáš. Teraz sa hranica posunula, väčšinou sa dievčatá vydávajú v 30. Synovia majú 32,33 rokov a ešte sú slobodní. Neriešia to. Ani ty to nerieš, keď sa máte radi, keď máte strechu nad hlavou a akú-takú finančnú istotu.. No podľa mojich životných skúseností, užite si ešte mladosť na deti je času dosť.

chantalka198

Ahoj, myslim ze vzdy je to o tom, ci sa na to citite alebo nie. Ja mam 21, priatel oslavil nedavno 30tku, sme spolu uz nieco cez 6rokov. Ja ale studujem, takze sa do babatka urcite nehrniem. Kazdy podla seba, ziadna tabulka na to neexistuje :)

Zuzka999

Laurina:Tak pomaly ale isto sa začíname snažiť o bäbo :) po dlhých rozhovoroch a uváženiach samozrejme :D

nefinka: ale keď my sme až moc nedočkavý :)) moj priatel je našťastie už teraz dosť vyzretý, neni také decko ako dosť mužov čo poznám v jeho veku, je zodpovedný takže toho sa neobávam, sme spolu 5 rokov takže viem čo od neho možem očakávať a čo nie :)

nefinka

vieš čo zuzi, ja som práveže rada, že budúci otec môjho dieťaťa má už cez 30, pretože je jeden dospelý, vyzretý muž, ktorý vie, čo od života chce, nepotrebuje sa vyburovať už ako tí mladší..
ja mám 26, som v druhom mesiaci a myslím, že je to pre mňa akurátny vek, lebo takisto aj ja, vyžila som sa, vyštudovala, mám prácu aj zázemie. ja osobne by som určite skôr dieťa mať nechcela:)