Ako dosiahnut peknu bielu farbu na vlasoch?

Príspevok v téme: Ako dosiahnut peknu bielu farbu na vlasoch?
xtinkaaa

Potrebovala by som velmi pomoct s mojimi vlaskami.Strasne by som chcela dosiahnut bielu farbu ale nedarilo sa na vsetkych vlasoch kedze su melirovane a ked uz som zacala byt celkom spokojna ,vcera som si kupila Garnier Color Naturals 111 a chytila mi do sivomodra :( takze aj tie moje pekne biele miesta su prec :( Nemate skusenost s tym ci sa tato farba vymyje do bielej po par umytiach? alebo ci sa vobec vymyje aspon trochu?

alohahalo

snad to niekomu pomoze- biela FARBA ako taka neexistuje,treba vzdy odfarbovat a nasledne tonovat,dnes uz su rozne tonovacie sampony ci priamo "tonery" ktore sa zmiesavaju s peroxidom,alebo uz v tubach pripravene...mate teda bud modry,fialovy alebo strieborny toner,ktory si vyberate podla zostavajuceho "nadychu" z odfarbovania - podla toho ci vam na vlasoch po odfarbovani prevlada zlta,oranzova alebo az cervena....no najlepsie je si postupne odfarbovat vlasy na blond,co najviac najsvetlesie,teda zlte a potom pouzit fialove alebo modre tonery... avsak udrzat bielu farbu na vlasoch je stokrat tazsie nez ju dosiahnut,tak sa pripravte na to ze budete tonovat minimalne raz za tyzden(na margo coho odporucam uz prichystane tonery bez miesania peroxidom) a budete musiet z casu na cas zase odfarbovat ako keby od zaciatku...ak chcete biele vlasy z ciernych,pripravte sa na dlhodobe odfarbovanie iba na blond a az neskor tonovanie...ja som sa farbila na cierno asi 9 rokov,odfarbovala som potom skoro rok,kym konecne zmizla rysava z vlasov-pri odfarbovani skuste dodrzat odstup aspon jeden mesiac a zostanu vam vlasy :) a starat sa o ne=kozmetika na chemicky osetrovane vlasy :)

alex 37

Ahoj. Ja by som sa tiež chcela spýtať ohľadom bielej farby. Už dlhší čas rozmýšľam o nafarbení sa na bielo. Ale do úplne snehobiela. Prírodnú farbu mám medovú blond s hnedými korienkami a vlasy sú totálne vlnité až kučeravé. a mám ich asi tak skoro po pás. Už neviem kde mám hľadať lebo o úplne bielej farbe sa nikde nepíše. Už mi zostáva len poliať si hlavu Domestosom. =D

Majuš

ahoj baby, mám pre vás pomoc so žltými vlasmi.. prišla som na recept, ktorý tú žltú odstráni :)
treba vám šalviu lekársku a čučoriedky.. odporučila by som sušené bylinky šalvie nie sáčkový čaj a čerstvé čučoriedky alebo zamrazené hlavne nie sušené..
dajte si za dve hrste byliniek do väčšej misky alebo pohára a pár čučoriedok - fakt len málo aby vám neostali modré alebo zelené vlasy.. zalejte vriacou vodou a poriadne premiešajte.. nechajte lúhovať až kým to nevychladne a potom tým prelejte vlasy.. ja som do vlasov ešte vyžmýkala tie bylinky, keďže tá fialová farba bola vpitá do tých byliniek.. nezmývajte to!! ale
nezľaknite sa ak vám to ostane zelené vtedy to musíte poriadne umyť kvalitným šampónom.. ale ak to spravíte ako som vám napísala tak sa vám to nestane :)
ako viete silver šampón na bielenie vlasov tiež obsahuje fialový pigment, takže tam je to kúzlo :) ja toto mám vyskúšané ;) takže veľa šťastia :)

danka30

Súhlasím s blondulou.
Ja som kedysi tiež používala sloniu kosť od Palette a zdá sa mi, že s tou farbou som mala najpeknejšie vlasy, teraz nie a nie sa zbaviť toho žltého nádychu, prečo vlastne tá slonia kosť nie je už na trhu?

lola25

JA sa tiez farbim na blond a neznasam ked ma niekto vlasy doslova zlte!! Ja pouzivam palette C10 platinovo plavu....najskor si ju nansam na odrastene vlasy a po cca 20 minutach si dam na ostatne, aby mi prilis nezbeleli a neboli modro sive. Niekedy sa mi stan ze mi par pramienkov chyti tiez do seda ale to po tyzdni dvoch uz vobec nie je vidno a mam krasne blon vlasky :) blond, ziadna zlta ani seda :)

Mija20

Mne sa stalo presne to iste. Mala som dost svetle blond vlasy, skor so zltym nadychom. Vcera som si dala farbu od Loreal Excellence, odtien Svetla blond popolava. Tato farba stala skoro 9 €. No a vysledok? \"Nadherna sivo zelena farba\"! Baby naozaj vam ju neodporucam. Odien bol asi o jeden stupen tmavsi od mojich povodnych vlasov, takze ziadna radikalna zmena. Ale vysledok je radikalny. Tak dufam, ze sa ta sivost co najrychlejsie vymyje, lebo chodim po tomto svete ako saso. Xtinkaaa daj mi vediet, ako rychlo sa ti ta sivost vymyla. Dakujem

lochness

no to hej, to tiez ked vidim tak mi to zdvihne sebavedomie, no naco si dakto na hlave spravi lakovanu gucu velkosti svadobnej torty, to nechapem... :))