Nestea - zelený čaj

AryalSK

Môj názor na tento "akože" čaj je nasledovný: Spoločné to má akorát tak názov, nechutí to ako zelený čaj. Ale keď ste v práci, nemáte čas, tak toto je skoro najlepšia varianta. (prvá voda, druhá minerálka, potom tento "čaj") Je to od coca-coly, ale podľa mňa ich najvydarenejší výrobok

ProfCajovka

Keď zelený čaj, tak určite sypaný, alebo mletý. V žiadnom prípade nie sladkú vodu typu NESTEA, alebo vrecúška za 1e celá škatuľa :) Dobrý čaj si kúpte v špecializovanej predajni, alebo cajovni, ak chcete nieco lepsie tak mletý Matcha jdem.cz Inak pijete len zelenú vodu, alebo vodu s cukrom, v lepsom prípade steviou :)

Annieway

Nie je to až taký bordel ako Coca Cola, kofola, pepsi a podobné farebné nápoje....ale zároveň nedá sa to povedať že je to zdravé..Radšej nápoj bez bubliniek ako s bublinkami.

kaciatko_7

väčšina názorov je prehnaná, ale zväčša pravdivé, áno distribútorom je coca-cola... to, že obsahuje veľa chemikálií, to ani nie, viď: chemievjidle.cz, skôr by mi vadilo to množstvo cukru, ale v podstate aj tak lepšie ako náhradné sladidlá... keď si to dá človek raz za čas, tak je to v pohode,,, alebo keď to netvorí veľkú časť jeho pitného režimu, alebo tomu podobné nápoje

ani to nie je pravda, že nie všetko je napísané na obale,,, a to že je to kyselina, to spôsobuje to množstvo cukru

tomf4

Takze pravdu povedane staci si precitat obsah caju-asi len 1 percento caju,zvysok aromy,farbiva a antioxidanty.Takze asi tak ale zo vsetkych ovocnych cajov je asi najlepsi a najkvalitnejsie /prodokt Nestlé. Osobne ho rad pijem par krat do mesiaca.

rene1337

Produkt nestea je reklamny tah nema to ani par percent zelenneho caju, to ze chuti je uz druha vec ale je to jaozaj bordel tak ako coca cola po dlhsiom uzivani mate velke zdravotne problemy skusete pokus naliat coca colu do pohara a hodit tam nejakych 50centov co to urobi neskor :) tak si asi vsetci viete zratat ako je na tom nestea ked to je od coly :)

kostka

Je to cista chemia. To ze na obale je napisane ze je bez chemickych konzervacnich latok neznamena za tam naozaj niesu. Ako sa napijem,na druhy den mam totalne podrazdene hrdlo z neho.

peters7994

Ak zdravý čaj, tak si nájdi na internete babičkine čaje. Sú s kúskami ovocia, sú bio a je veľa príchutí.

nigi

nestea nie je zeleny caj ale voda s megamnozstvom cukru v ktorej je jedno percento prichute a 0,09 % caju citajte info na obale!!!!je to bordel