Nákupy v Miláne

Príspevok v téme: Nákupy v Miláne
Mia_11

prosím vás buduci tyžden chceme ist s priatelom na nakupy do milana,pretože tam mame okolo cestu a chceme tam na jeden den zostať,len ja ani len netušim že kam sa tam mame vybrať,pozna tam niekto z vas dobre kutiky s obchodmi? alebo kam sa mame zaviesť aby sme nakupili super veci? vdaka za rady :)))

Mia_11

tak som googlila a veru najdu sa tam aj take pre normalnych ludi, ako my tam ideme na predlzeny vykend a že ked tam už budeme skočime aj na riadne nakupy,pracujeme na juhu švajčiarska kde to mame blyzko do talianska, povedala som si tak do 3000eur chcem minut,viem že to nieje zlata baňa ako tam chodia ostatny ale snad tam podla mojich predstav niečo najdem,a ževraj aj v luxusnych obchodoch maju zlavy :) ale určite si chcem nejaky drahy kusok odtial doniesť,takže diky za rady,ešte idem dalej googlit po nejakych vychytanych miest kde sa da dobre nakupiť :)

Ainka

no co ja viem, mne osobne sa tie obchody zdali strasne o nicom..aj ked na druhej strane je pravda, ze sme tam nesli kvoli obchodom, takze je mozne, ze som nejake normalne prehliadla...takze good luck v nakupoch :)

sign

Ainka :D
ved ta baba nepise ze nechce ist do luxusnych butikov, co ty vies mozno chce ist prave do takych... inak neni pravda ze su tam bud luxusne alebo cinske to neviem kde si nabrala, su tam aj normalne obchody ( ktore su ale zas pre Talianov "podrardne" napr benetton ai.) skus poggoglit na nete urcite nieco najdes.

Ainka

dobre nakupy v Milane ?..na to mozes rovno zabudnut. Su tam bud luxusne butiky, alebo cinske obchody. Na nakupy radsej do UK.