pribrať, schudnúť?

Príspevok v téme: pribrať, schudnúť?
Vanessa232

Ahoj mám tak problém že celkove som dosť štíhle, dá sa povedať až chudé dievča, všetci mi to od puberty vždy vraveli a niekedy ešte stále vravia. Potom som dačo pribrala, už som nebola len kosť a koža, bohužial stále priberám do tých nesprávnych miest..tvár mám chudú, prsia malé na hrudi by som mohla rebrá porátať a zdá sa že ked sa snažím pribrať vždy to ide to toho jedného sameho miesta - zadok. Vyzera to divne, k mojej postave sa vobec nehodi, neni siroky boky nemam ale je poriadne vypukly a velky.fakt to vyzera hrozne, nemozem najst rifle na moju postavu a musim vzdy kupovat tie siroke, do tych mensich nenapcham zadok proste..chcem schudnut iba z tohto jedineho miesta no cvicim, bicyklujem..a schudnem celkovo ramena,tvar,nohy a vyzeram este horsie..a zadok bez zmeny. No a ked zase priberem, daco priberem aj hore co je dobre, ale zasa sa to ulozi na zadku a koniec. ako schudnut iba zo zadku?? dakujem za rady

arnie11

Myslim ze len specialne cviky na zadok asi velmi nepomozu. Preferovane miesto na ukladanie tuku je zrejme dane geneticky. Cize je by som siel na to tak ze by som sa snazil znizit mnozstvo tuku, a aby netrcali chude ramena, nohy, ruky snazil by som sa ich obalit svalstvom. Teda nejaky objemovy trening na tie partie kde to chyba a naopak len rysovaci trening tam kde je nieco navyse aby to velke svaly este viac nezvyraznovali. Ale na zaciatok by bolo asi treba zostavit trening plan nejakym skusenym fitnes trenerom.

darkmother

no asi len s nejakym odbornikom, ktory ti urci specialne cviky na zadok :-/
alebo nejaka drahsia alternativa, ktora ti odstrani tukove bunky a uz sa ti tam nic nebude ukladat.. akurat by ma tu ukamenovali keby som ti to zacala odporucat :)