Žily na nohách a problémy s hrdlom

Príspevok v téme: Žily na nohách a problémy s hrdlom
sunshine616

Stáva sa mi, že mi len tak zrazu napuchne žila na nohe a praskne mi, čo sa prejaví modrinou alebo podkožnou zrazeninou. Bola som s tým i u doktorky, ale len mi naznačila, že je to normálne... bola som i na krvných testoch, nič nezistili... len ma informovala, že mám slabé steny žíl... a to je všetko... myslíte, že je to naozaj normálne alebo to môže byť nejaké ochorenie?
Ďalší môj problém je, že som mala pred rokom zápal hrtana a hltana, ktorý prekukla doktorka až v treťom týždni choroby a už moc nebol liečiteľný, napokon to liekmi ustúpilo, avšak ak nachladnem, tak mám zakaždým sťažené dýchanie. Mám dosť oslabenú imunitu, ešte stále.

Budem rada, ak sa vyjadríte k mojim problémom a príp. mi poradíte nejaké riešenia. Napr. nejaké vitamíny na posilnenie imunity, alebo ako sa dajú posilniť steny žíl.

marieanna

Ešte som zabudla. Na kŕčové žily pomáha biolampa. Zahojí aj bercové vredy.
Keď napr.praskne žila a okamžite sa táto biolampa použije, modrina sa rýchlo vstrebe a zahojí. Vlastne sa modrina ani nestihne urobiť:)))
Táto biolampa má účinky anelgetické, protizápalové a regenaračné. Dá sa použiť na strašne veľa chorôb. Je to prírodné a neničím si žalúdok a vnútornosti alopatickými liekmi.
Môjmu vnúčikovi sa zahojilo nalomené rebro do cca8-9dní. Manželovi sa napravili problémy s prostatou:) Už po cca 2týždňoch mu prostata odpuchla.
Táto biolampa o ktorej píšem, má studené svetlo, preniká do tkaniva do hĺbky viac ako 4,5cm a preliečuje zvnútra von. Keďže má studené svetlo, nekontraindikuje so zápalmi, lebo tkanivo neprehrieva.
Sú dva typy týchto biolámp(na šnúru a nabíjacia, ako mobil). Ja mám tu nabíjaciu a je to dobré aj preto, že ju nosím v kabelke všade so sebou. Dokonca aj vo vrecku bundy, keď ideme do lesa na hríby. Po nabití totiž pracuje až 10hodín.
Životnosť má 30rokov.
Pošlem viac informácií aj sken letáku s jej vyobrazením a technickými parametrami. Samozrejme GRÁTIS.
Môžete to potom ukázať lekárovi a sa s ním o tom porozprávať.
Kontakt na mňa:
marie.anna53@gmail.com

Pekný zvyšok dňa

simka111

Na imunitu skus čierny zázrak/trstinová melasa .. a na žily je vraj dobra pohanka, skus si o nej niečo nájsť na nete...

marieanna

Bola som dlhé roky imunodeficitná.
Pomohlo mi Colostrum-tekuté, určitý druh aloe vera gél na pitie a cistus incanus. Dopriala som si aj Omega3 a iné produkty od tejto firmy.
Podelím sa o informácie.
Samozrejme NIČ TO NESTOJÍ.
Kontakty na mňa:
marie.anna53@gmail.com
marieanna53@gmail.com

marfuša

A doktorka ti neporadila, že na posilnenie žíl je dobrý Detralex? V druhom prípade, asi keď sa ti zdúri sliznica preto ťahšie dýchaš, ale to by som zašla na krčné. A na imunitu je kopec prípravkov voľnopredajných v lekárni. Ja si kupujem achinaceu.