ANTIKONCEPCIA A MOŽNÉ TEHOTENSTVO

Príspevok v téme: ANTIKONCEPCIA A MOŽNÉ TEHOTENSTVO
catherin

Ahojte! potrebujem radu.HAK beriem uz asi 9 mesiacov.. No teraz sa mi stalo ze pocas 7 dnovej pauzy som nemala take krvacanie ako mavam..este 3 dni pred zacatim 7 dnovej pauzy som zacala strasne spinit a to bolo sprevadzane pocas tychto 7 dni aj s malym mnozstvom krvi..Mam strach ci nahodou nemozem byt tehotna.Necitim ziadne napatie v prsnikoch ani nic,no myslim ze to bolo sposobene stresmi..rozisla som sa s priatelom a vela rodinnych problemov... inak tabletky beriem vzdy nacas,ani nezabudam,neprehana ma a ani nezvraciam..prosim poradte mi!

moniqa

catherin, vazne ti dakujem za tvoj prispevok, pretoze odpovede nan pomohli aj mne, beriem totiz hak uz vyse roka a vzdy mi menstruacia trvala priblizne 4 dni a ked som ich mala naposledy tak mi netrvali ani 2 dni, mozno 3, a tak som bola v pomykove, pretoze aj ked sa mi menstruacia odkedy beriem hak skratila, tak toto bolo najradykalnejsie skratenie. tiez ju beriem pravidelne a tymto by som sa chcela podakovat vsetkym, ktori sem napisali svoj prispevok, pretoze tym pomohli aj mne a uz sa nebojim neplanovaneho tehotenstva :-)))

jacquelin

no, myslim ze nie. ja ju tiey neberiem prilis pravidelne a este k tomu ani nie tu pol hodku po jedle ako mi powedala doktorka. hak berem 2 roky a zatial poho... nemyslim ze je to nahoda, sex mam dost casto..

sabi

AHOJTE POTREBUJEM RADU BERIEM HORMONALNU ANTIKONCEPCIU ALE V POSLEDNOM CASE SOM TO NEBRALA V PRESNYCH INTERVALOCH TAKE 2hod odchylky mohlo by sa stat ze by som bola tehotna

jacquelin

no, ja si myslim toto- ked som zacala brat hak, tak som mala kramy ako zdy. postupom casu mam takle kramy ye ani pomaly newiem co to je! takze sa neboj..newiem kolko beres hak. ale ak kratsie a po prvi x sa ti objavilo spinenie tak poho. ak dlhsie a nastane to znowa, xod na gyndu a zmen si hak!

machulka006

catherin : môžem ti s takmer 100%nou istotou povedat ze je to skrz ten stres... neboj sa...je to urcite v pohodke...:)) ak chces, urob si test, ale je to zbytocne lebo bud negativny

eluška

Catherin, ak si to užívala tak, akosi mala, ani si nezvracala, ani ťa neprehnalo, tak tehotná byť nemôžeš. Ale ak máš pochybnosti, urob si test. Ale o tekom otehotnení som vo svojom okolí ešte nepočula.