Antikoncepcia a rakovina prsníka?

margaritkaa

HAK sice chrani ale sú to umelo napodobené hormony ktoré sa nevedia bunkami vylúčiť a spôsobujú problémy osobne ak už rodina nechce viac detí je lepší jednoduchý zákrok u ženy alebo muža horšie je to s mladučkými pármi, ktoré prejav svojej lasky vidia len v styku a začínajú velmi zavčasu. mala by byť vyššia a hlavne peavdivá informovanosť a nemala by prevládať len komercia reklamy. zverejnila som článok zo zahraničnej odbornej celostnej medecíny a sú aj výsledky len u nás je to zbytočne pretože u nás sa všetko dobré potiera musíš sa rozhodnúť sama ale informácia je pravdivá i ked sa nemusí prejaviť hned.

margaritkaa

"Rakovina" nie je nič viac ako posledný prejav extrémneho energetického vyčerpania bunkových systémov, prekyslenia a toxicity buniek telesných tekutín a tkanív. Za týchto podmienok a pri dysfunkcii imunitného systému by telo predčasne zomrelo, preto na svoju ochranu múdro začne zhromažďovať vnútorné toxíny, obaľovať ich a oslabené bunky super -kyslých tkanív zapuzdruje pod nepriepustnou ochrannou vrstvou, aby zabránilo ich ďalšiemu šíreniu. S týmto dôvtipným riešením obdrží majiteľ tela zmluvu na dlhší život.
Telo vytvorí "tumor" preto, aby potlačilo a upratalo jedy, ktoré nemôže inak vylúčiť a predĺžilo si život na tak dlho, ako len je možné, poskytujúc svojmu majiteľovi dostatok času k eliminácii internej toxicity. Ak je táto toxicita úspešne potlačená, telo postupne bezpečne odstráni všetky "nádory" a navráti sa mu zdravie. V opačnom prípade, ak interná toxicita nie je odstránená, bude telo zrýchľovať čistenie a stále rýchlejšie produkovať "nádory" aby vlastníkovi poskytlo poslednú šancu k záchrane.
My však tomuto úplne prirodzenému život predlžujúcemu procesu hovoríme "choroba" a starostlivo uzavretému kontajneru s jedmi "tumory".
V dôsledku dlhodobej prípravy médiami nás táto "choroba" hrozne vydesí a nenávidíme ju ako peklo. Keď budeme počuť túto diagnózu spanikárime a urýchlene sa ponáhľame k "expertom" aby sme ich do toho nechali pichať, otravovať to a páliť alebo vyrezať "tumor" s tým následkom, že sa koncentrované jedovaté usadeniny okamžite uvoľnia do krvného riečišťa, čo telo kvituje urýchlenou tvorbou nových "tumorov" - "metastáz".
"Experti" tejto poslednej šanci reči tela hovoria "metastázovanie", proti ktorému "bojujú" agresívnymi život ubíjajúcimi chemikáliami, ktoré vysoko zvyšujú toxicitu v tele a ostro redukujú jeho samočistiacu schopnosť. Od tohto okamihu je osud majiteľa tela definitívne určený na umieranie - nie na "rakovinu" alebo "tumor", ale na extrémne jedovaté liečebné postupy, intenzívne energetické a emočné zrútenie, zúfalstvo a stres.

piper nigrum

A som strasne zvedava, kolkokrat este "odide", pretoze jemu to neda a vzdy sa vrati ako jojo, hladka mu to totiz ego.

piper nigrum

Mimochodom, absolutne nechapem, o co v tejto teme RNG islo. Ja som pisala winki a on samozrejme pribehol ako velky spasitel a zacal akoze "dokazovat", ze neexistuju ziadne mutacie veduce k rakovine, pretoze o nich este nepocul. Ale za to ja nemozem, ze nema dostaocny rozhlad a vzdelanie, ci ano? Snad existencia tychto mutacii nie je dana tym, ze nejaky RNG o nich nevie?? A este sa tu zacne ohanat nejakymi trapnymi poznamkami o IQ? To som fakt nepochopila, o co tomu chlapovi ide a este sa tu zacne rozculovat a napadat ma...Neviem, ci tym alternativnym lekarom nerobi skor skodu ako osoh tymto sposobom...

llek

RNG, zase ta tvoja stara otrepana pesnicka -opat jeden z tvojich urazenych odchodov z tohto fora, uz neviem kolky raz si uz odisiel. Lenze ty sa sem vzdy vratis. Lebo ty sam chces na tomto fore byt a dokazovat si nieco. Na to, ake mas vysoke IQ a kolko mas rokov je to fakt dost detinske. Tu na tomto fore nejde o vypisovanie zivotopisov ci chvalenie sa IQ, ale o to, ze niekto ma nejaky problem a niekto iny mu dokaze nezistne a strucne pomoct, nic viac.

Maros75

RNG.......vies dobre,ze pisem pravdu. O co sa snazis?? IQ je len obycajna hodnota nadania v istom ,,obore".
Preco si to nepriznas?? Chvalis sa tu niecim co vazne nevies dokazat.To moze tu na fore 100% ludi o sebe povedat a nikto to nedokaze.

RNG

Takze Maros z toho usudzujem, ze mas asi dost nizke IQ, podobne aj ta osobka, co sa skryva za nazvom cierne korenie/piper nigrum, co je dost charakteristicke pre jej stiplave poznamky.
Tie osobne popisy som sem uviedol hlavne na to, ze ma osobne napadate na tomto anonymnom foreosobne a chcel som sa tu len predstavcit, aby ste videli, s kym mate do cinenia.
Ja si osobne nemyslim ze uvedenie curriculum vitae na osobu je chvalenie sa, len uvedenie faktov.
Ludia maju vediet, s kym maju do cinenia, aby sa podla toho spravali.

Keby ste takto reagovani na mna napr pri mojej prednaske, dal by som vas bez milosti vyhodit.
Ved mi aj zena hovorila:nechod na take anonymne fora, lebo bezociva mladez z ta tam bude beztre3stne zhanobovat a nemozes si proti tomu pomoct.
Nuz stare slovenske prislovie je, "ked sa zamiesas medzi zalude, svine ta zozeru"
Takze by som mal prejst na ine fora, kde mam od citatelov aspon trochu ucty a vdaky za to, ze sa im snazim otvorit novy obzor vedomosti od lekarov, co su medickym priemyslom potlacani napriek ich uspechom.

Maros75

IQ v skutocnosti nema hodnotu v normalnom zivote. Je to len hodnota nadania v nejakej oblasti. Napriklad skladatel,umelec a pod.

piper nigrum

Plati to, co som odkazala winki ohladom moznej mutaci genu, na ostatne nemam v umysle reagovat, lebo sa to ani neda. Vytahovat sem nedokazatelne hodnoty IQ ako argument-to je dobra ubohost. Maj sa.