Brazilsky keratin robeny doma?

Príspevok v téme: Brazilsky keratin robeny doma?
dara552

Je tu niekto kto si robil brazilsky keratin na vlasy doma? mam strasne znicene vlasy a rozmyslam, ze si ho objednam cez internet ma to vyjde na 30e, u kadernicky az do 200e, len sa bojim aby som si este viac vlasy neznicila. Potrebujem teda poradit ci je to bezpecne si to spravit aj doma alebo radsej do toho investovat viac a nechat si to spravit profesionalne??

KissMe

Pocula som o keratine kt. sa da spravit doma, na youtube je dost videi a vysledok je podla mna fajn, len treba vediet presny postup a kupit si kvalitny keratin a nie najlacnejsi ako zozenies. Apropo v kadernictvach je to predrazene pretoze to je este stale "novinka" za rok-dva podla mna cena pojde o polovicu dole.

nathália08

bud si daj ten pravý keratín-lebo napodobenina,ti nemusí vydržať-a vlasy možeš mať v tom istom stave,ako máš,a možno v krátkom čase-už tu bolo písané o lacnom keratíne.
A ak máš ich zničené,buď sa obráť na dobrú kaderníčku,alebo si ich daj podstrihnúť,kolko je potrebné,a ošetruj si ich maskami,olejmi-a hlavne nepoužívaj hrebene s hustými zubami-a nepoužívaj fén,a horúci vzduch,či kulmu,alebo žehličku-to všetko vlas ničí.