za 5 dni 6cm zo stehien dole

Príspevok v téme: za 5 dni 6cm zo stehien dole
petraa29

Ahojte dievcata, citam, ze mate velke problemy s vahou, tak Vam chcem ponuknut moj pribeh. Ako decko som nikdy nebola chuda, ale ani tucna, po 18tke som sa ale zacala dost zaoblovat, az som sa dostala k vahe 70kg pri 168cm. Skusala som vsetko 90dnovku, ktoru som zacala milionkrat a nikdy nevydrzala dlhsie, ako 2 tyzdne, delenu stravu, 5 malych porcii denne, fitko, plavanie, lymfodrenaze, aerobic, zumbu, proste vsetko... Minule leto sme sa so 4ma kamaratkami rozhodli, ze spolu pojdeme na turu. Za 5 dni sme presli peso okolo 100km-mali sme krokomer(12hodin chodze a 12hodin odpocinku v stane). Stravu sme obmedzili len na to, aby sme necitili hlad a telo mohlo odburavat energiu zo zasob. Po 5 dnoch som prisla domov a frajer neveril vlastnym ociam, ako som tak strasne mohla schudnut.. vytasila som meter a ked po odmerani mojich vnutornych vrchnych stehien zo 63 bolo 57 nechcela som verit, samozrejme som schudla aj 4 kila a vratila som sa s vypracovanymi nohami:) S kamaratkami nas to nadchlo tak, ze robime 3dnove tury kazdy mesiac, dokonca aj v zime a ja som schudla na 51kg a mam krasne vypracovane telo. Preto Vam na zaklade svojich skusenosti radim, netrapte sa s dietami, vsetko je to pohybe! Zoberte kamosky a nielen, ze si uzijete kopec srandy a zblizite sa, budete sa uzasne citit, ako sa Vam zlepsilo telo. K dlhej chodi odporucam kvalitnu runningovu obuv, alebo vlozky do topanok, aby ste sa nevratili s otlakmi na nohach:)

sewie

:) take nieco poznam, ja som milovala ked som ako hosteska robila promo na poweriser (neviem ci to poznate-take skakacie boty)-strasna sranda a makacka, kazdy den som na tom stale neviem jak dlho lebo ma to nenormalne bavilo, cele dni som sa cpala kebabmi a zmrzlinou-vsade boli ochutnavky zadarmo:) a na konci akcie po troch dnoch mi vzdy padali nohavice:D kazdy musi najst svoju milovanu aktivitu:) ja som este zboznovala aj lozenie po umelej stene:)

jankaaaaaaaaa

toto je o tom ze sa treba proste hybat. nemusite ist hned do hor. staci rychla chodza po meste a pod. naco chodit autom/busom do prace? ked mozme ist peso a je to este aj zadarmo..

petraa29

Tungsten-ani ja som tomu nechcela verit, urcite z toho ubytku bolo aj vela zadrzanej vody, kedze som sa moc predtym nehybala, lebo vsade chodim autom. Ale taky vysledok Ta sokuje a zaroven aj motivuje. A nestoji Ta to vobec nic, len kvalitnu obuv. Je vyborne, ked ides aspon v trojici, aspon zenske su take, ze nechcu to vzdat jedna pred druhou a tak bojuju a vzajomne si dodavaju silu.. Je vela organizacii, ktore organizuju tury po Slovensku, treba si to vygooglit a tam mozes ist aj kludne sam a naviazes nove priatelstva...

Tungsten

tak to je dosť drsné, až sa mi tomu nechce veriť (teda hlavne tej rýchlosti 6 cm za 5 dní, to je ako z tých reklám schudla som 25 kg za 2 týždne a tak :)) ale inak súhlasím, že takto sa chudne najlepšie :) len to nie je pre každého, veľa ľudí k tomu buď nemá vzťah, alebo nemajú čas na také túry (mamičky s malými deťmi...), alebo na to nemajú spoločnosť (ja som ten posledný prípad :/ samu ma to fakt nebaví)