Som uplne neschopna

Príspevok v téme: Som uplne neschopna
lucia127

Zdravim vs.navstevnikov tohto fora.Dlhsi cas ma trapi to,ze so svojim vyzorom som spokojna,no co sa tyka tejto temy sexu,naopak uplne neskuena,popritom sa snazim ako mozem....presnejsie sa jedna o oralny sex- fajcim priatela,vemi dlho mi trva,kym ho oralne uspokojim,aj to ked ho uspokojim,vystriekne,ja stratim to svoje tempo -to znamena,ze z neho vystriekne mozno len dokopy 5kvapiek ....co to pre muza znamena?slaby orgazmus albo je to individualne a nezalezi kolko z neho pojde ale orgazmus zazije tak ci tak? co sa tyyka fajcenia fajcim pouzivam aj ruku snazim sa co najrychlejsie ale mam poocit ako keby ho to vobec nevzrusovalo..

pozeram si rozne porna kde je oral no nevidim ziadne rozidel v tom ako fajcim ja partnera a ako tie zeny vo videach....proste ja neviembud to robim zle alebo ja neviem-trapi ma to..nejake nazory,vase rady?...dakujem

ta3

Adam, tak konecne si zacni budovat vlastnu pevnu volu, zda sa mi, ze si rovnako strateny pripad ako Beskyd, skoda Vas je chlapci!

ta3

Adam, dakujem za odpoved, prosim Ta, uz na nu zabudni, skutocne to nie je dievca pre Teba, cudovala som sa, ako si uz vtedy predtym mohol byt s nou, ked tak klamala a to v zasadnych veciach, Adam, nestracaj drahocenny cas s niekym, kto Ta vyuziva iba na chvilkove rozptylenie, kto s Tebou nechce mat spolocnu buducnost, domacnost, deti, drzim Ti palce, aby si konecne stretol taku, ktora bude za to stat, bude Ta hodna a bude stastna, ked ju poziadas o ruku a bude prestastna, ze moze byt matkou Tvojich deti

AdamKrt

ta3 - nechcem to moc dalej rozoberat, tak v kratkosti - povedala mi nieco zavazne, co sa ma stat a nesuhlasil som s tym. Nakoniec sa to ani nestalo, ale jej postoj, ze jej to nevadilo, plus som jej navrhoval, ine, pre nas lepsie riesenie a to nechcela.

Potom este hovorila nieco schvalne, aby ma vyprovokovala, aby dosiahla svoje, co chcela. Opytal som sa je, ci to mysli vazne asi 2x. Vraj ano. Ked som sa rozisiel, povedala, ze to ma len provokovala, lebo si jednu debatu zle vysvetlila.

Lenze o com to je, ked sa na druheho nemoze clovek spolahnut, ze raz to plati, druhy raz neplati ? Neznasam neistotu. Ak to nemyslela vazne, nemala to hovorit. Potom sa cloveku neda verit a zvlast jej, pri tom ako klamala v minulosti.
----------
Teraz by uz rada riesila aj stahovanie ku mne, aj dieta... Taha sladke motuziky popod nos, ze to som chcel. Citovo mnou manipuluje. Lenze uz viem, ze nech naslubuje cokolvek, malo z toho vie dodrzat, alebo ak tak chvilu a potom to bude rovnake. Len mam tu smolu, ze podla nej som to najlepsie, ten najlepsi chlap, akeho v zivote stretla. Obavam sa, ze je so mnou, iba pre to skvele milovanie. Lenze iba na tom sa neda zakladat vazny vztah a rodina. Hlupe je, ako sa nieco take obrati proti cloveku :)

ta3

Adam, samozrejme, ak povahy partnerov su prilis antagonisticke, nezlucitelne, potom ani kavlitny sex taky vztah neudrzi, zaujima ma vsak dovetok Tvojej reakcie, mas na mysli minulost, alebo zase sa nieco udialo medzi Vami? Nechap to v zlom , ale keby to zalezalo odomna, zelala by som si to druhe, lebo stale mam pocit, ze si zasluzis lepsie dievca a konecne si vychutnat aj otcovstvo, nielen partnerstvo

AdamKrt

lucia127 Včera 11:11 - sa ho opytaj, ako to chce. Ked je skuseny, bude vediet, co mas robit, aby si mu urobila dobre. Tiez som priatelku navigoval - ale musel som sa sustredit. Keby som sa nesustredil, tak je to pojde 10x tazsie.

Milovanie, aj oralne, je o dvojici. Ked sa na to aj ten, co prijma, nebude sustredit dobre, tiez to pojde horsie.

AdamKrt

ta3 Včera 01:40 - ale vymenia. Priatelka si tiez myslela, ze ked mame skvele - dlhe a kvalitne milovanie, ze to staci. Nestaci, ak clovek robi hluposti, alebo ma problem s povahovymi crtami toho druheho.

lucia127

Inner dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :)

nooo len to ze ked cez slamku vtahujec-vtahujes tekutinu,lenze penis je ,,suchy,, ako vlhky jasne,ale nie natolko zeby sa z neho dalo nieco vysat,a ta potom sa nenarusi dychanie alebo nieco?

boooze,sa citim ako 7macka na zakladke :/

mas pradu,porozpravam sa s nim o tom,ale viem,ze mi nepovie,lebo vkuse mi hovori,ze to robim uzasne ze sa citi super atd...ale kto vie:/

Inner

lucia, podtlak vytvoris napr. ked nieco ides vysat - ak pijes cez slamku napoj, proste ked nieco vtahujes. Ale nie kazdemu je ten podtlak prijemny. Pri oralnom sexe sa priatela priamo spytaj, ci mu robi dobre to, co prave robis alebo co by sa mu pacilo. Velka rychlost tiez nie vzdy musi byt spravna, moj ma radsej pomale pohyby :-). Ak budete mat nejaku peknu chvilu s priatelom, tak sa otvorene porozpravajte. Povedz mu, ze ho chces uspokojit oralne, ale nevies, ci to robis podla jeho predstav. Ak ti povie nieco v zmysle, ze cela si uzasna a cela ho vzrusujes, tak si pytaj konkretne veci ;-). Nejako to z neho uz len dostanes ;-)))