Birmovka

mary-anne

mne je birmovná mama moja nevlastná sestra, vtedy bola už rozvedená a v pohode mi ísť mohla..
a áno, nemusí ti byť žiadna rodina. a je to tvoja birmovka, ty si môžeš vybrať, koho ty chceš!!

kikusska

No ja viem že nie. Ale ked sa zatiaľ sestra rozvedie tak potom už nebude mať na výber ani ona a až potom to pochopí že sme to nemuseli komplikovať a odraz napísať tú susedu.

jajka001_

mama na nu asi ziarli. alebo ma ine dovody. nechaj tak, o nic nejde, za par rokov aj zabudnes ze ta birmovali. s mamou sa nevyhadas.

kikusska

Ja si tieš nemyslím,že by nebolo na tom niečo zlé ale ešte musím presvedčiť mamu,lebo ona ked sa niekedy zatne tak koniec.

gimienkis

ja som birmovná mama mojej susede, s ktorou veľmi dobre vychádzam aj keď je odo mňa trocha mladšia. Osobne na tom nevidím nič zlé :)

kikusska

No ona by si predstavovala sestru lenže ona sa ide rozvádzať. Mohla by som si dať aj brata lenže on už rozvedený je. Niekoré sesternice sú rozvedené niektoré bývaju daleko a s niektorými zase ja nevychádzam. Takže iné riešenie už nemám.

ojka

a koho by si tvoja mamina predstavovala teda ako tvoju birmovnu? ja mám napr. sesternicu, sestra má zasa našu krstnú,..

kikusska

No ona je pobirmovaná. A je slobodná. Lenže ja už neviem ako mam mame vysvetliť že nič nie je na tom ked mi pojde na birmovku suseda. Ona vždy len začne že čo si pomyslia ľudia a téma je u konca. Ja som fakt zúfalá a mám už na to iba týždeň.