Mala som epileptický záchvat

malydarcek

Dobrý deň
Rád by som dal do pozornosti identifikačné štítky na krk z chirurgickej ocele, Tieto štítky sú čoraz viac v obľube u mladých ale taktiež aj u starších. Tieto štítky spĺňajú informatívny charakter ale taktiež je to výborný módny doplnok.Na tieto štítky sa udávaju informácie ako Meno,Priezvisko, Národnosť, Rok narodenia poprípade rod.číslo ale aj krv a najnovšie si tam ľudia dávajú aj informáciu či je diabetik,epileptik.... Tento údaj môže byť veľmi dôležitý pri istých situáciach. takže ak by ste mali o takéto štítky záujem viem odporučiť stránku kde tieto štítky vyrábajú na mieru - www.malydarcek.sk

tpch

luciano by tusim poslal k psychiatrovi aj cloveka so zapalom slepeho creva. Len preto, ze on je na hlavu, chcel by, aby tam chodili vsetci. Epilepsiu zasadne lieci neurolog.

luciano

Dnes sa už epilepsia úspešne lieči, respektíve potláča tak, aby človek mohol plnohodnotne žiť. Treba navštíviť psychiatra, ktorý predpíše tú správnu medikáciu.

jaanna

ale ona pisala,ze to nemala prvykrat,zrejme sa lieci na epilepsiu...Mala byt predsa poucena o zivotosprave-...Ze mala teraz v tom teple EPI zachvat,to ma neprekvapuje a este k tomu v autobuse....Mala by ist na neurologiu,ked sa nelieci...,aby ju vysetrili a nastavili liecbu.

26.8

zachvat može byť vyvolany aj s tepla-nedostatok ,ba naopak velmi zavodneneho organizmu.Toto počasie tomu velmi zohrava ulohu-zachvaty mozu byť aj z nadm.slnenia alebo pobytu na slnku