Zase škola...

Príspevok v téme: Zase škola...
Lucia22111

ahojte, o týžden to začne opat..skola. Viem ze niesom sama komu sa nechce ist do skoly. No mne ani nevadí to ucenie, skoré vstávanie ako to ze sa znova stretnem s mojími spoluziakmi. V triede niesom oblúbená, nemám sa tam ani s kým bavit. Iba 2 spolužiačky z celej triedy sú normálne s ktorými sa dá aspon pokecať, a ked oni nie su v skole, som úplne ale úplne sama. Moje spolužiačky sa mi posmievaú, hrozne ma ponižujú, vymyšľajú mi rozne prezyvky, a ked napr. začnem nahlas čítať tak sa smejú ( neviem prečo) je to hrozný pocit, niekedy mam chut sa rozplakať a utiecť od nich aby som ich uz nikdy nemusela vidiet. A ked si pomyslím ze za týžden sa to znova vsetko zacne je mi az zle. Preto sa aj vyhýbam vsetkým skolským akciám kt. sa dá vyhnut.

SHEILICKA

LUCI, MUSÍŠ SA POSTAVIŤ... IM A HLAVNE SEBE! MUSÍŠ SI PROSTE POVEDAŤ ŽE TI NIEČO TAKÉ PROSTE NESMIE UBLÍŽIŤ.. BUĎ SEBAVEDOMÁ... SMEJ SA TY NA NICH AKÉ SÚ ÚBOHÉ... NEDAJ SA.. VYKROč SO ZDVIHNUTOU HLAVOU VPRED...!! ZAČNI ODZNOVA...

bibi123

lucka-ved sa vykasli na nich;o) bav sa s kamaratkami a ostatnych ignoruj. Ak budu chciet odpisat si domacu ulohu, kludne im ju daj odpisat a kludne sa im ponukni, ze im danu latku vysvetlis, ak jej nerozumeju. Ak sa budes k nim spravat slusne a priatelsky, nebudu sa k Tebe spravat zle, lebo im to svedomie nedovoli! Vyskusaj to!

Barborka27

Luci budes to musiet nejak zvladnut, urcite sa nesnaz im nieco vracať alebo sa k nim spravat tak ako oni k tebe, pretoze na to jednoducho nemas povahu a ked sa budes do toho nutit, vyznie to smiesne, a ony sa ti budu smiat este viac a provokovat ta. Skus si ich nevsimat a nedavat najavo ze ta to hneva alebo ze ti je to luto. A ked v triede zas budu kricat tvoje meno, tak sa len tak jemne ironicky na ne usmej a kludne chod k tej tabuli. Ale zacni trochu pracovat na svojom sebavedomi, aj ked to nepojde lahko. Musis si uvedomit svoje silne stranky, z kazdej oblasti. Ludí nezmenis ani keby si ako chcela. Bohuzial sa taketo veci nestavaju len na školách ale aj v práci, a hlavne v ženskom kolektíve. Nenadarmo sa hovorí že ženy sú sliepky :)) vela stastia

majka038

no teraz mi to uz je luto ale co sme my vtedy vedeli? Mal nas niekto prefackat alebo nieco (tym sa vobec neobranujem ani nikoho z nasej byvalej triedy).

a presne ako napisal Linguistics..pretoze existuju take hovada..a je ich pomerne vela..preto si myslim ze sa na tom nic nezmeni. A Menila by som an tvojom mieste skolu..lebo ak si slabsej povahy tak to zanecha nasledky (bodaj by to malo take nasledky ze sa zapres a o par rokv budes daleko pred spoluziakmi a nie take nasledky ako ta spoluziacka ktoru som spominala..)

Lucia22111

majka038 to od vás naozaj nebolo pekne, ako ste sa ku nej správali..si predstav keby to niekto robil tebe, pácilo by sa ti to? asi nie. Nevies si ani predstavit aky je to hrozny pocit, ked vidis ako sa ti niekto posmieva, ohovára a ani nevies aký má na to dôvod.
školu zmeniť uz nemôžem pretoze, uz idem do 3.roč. na strednej a to je už ťažie prestupovať na inú školu lebo ma tam nemusia zobrať, a od 1.roč. znova nepôjdem.
A druhý dôvod je ten ze môžno natrafím na ešte horších spolužiakov, čiže riskovať nejdem. Tie 2 roky to uz nejako pretrpim.

Linguistics

tak to dovidenia, ked existuju take hovada, ktore pre vlastne potesenie znicia cloveka tak, ze skonci az na psychiatrii.
Lucia, nic si z toho nerob, ja som na strednej mala 3kamosky v podstate, a prezila som. Kamaratime a stretavame sa aj doteraz, lebo sa pozname a nieco sme uz spolu prezili. Tak bud rada, ze mas aspon tie 2 spoluziacky. :)

majka038

my sme na zakladne mali tiez taku spoluziacku...stale sme sa jej smiali..robil na prieky....a ona sa chuda aj snazila vratit nam to nejako..ale proste to neslo...ked nam aj skusila nieco "vratit" nejaku urazku alebo co..tak sme si z nej robili este vacsiu srandu...jednoducho...podla mna neexistuje taka cesta aby si bola oblubena....fakt..uprimne..nie ze by som ti to nepriala..ae mam take skusenosti. Teraz na Sš nastastie nemame taku spoluziacku co by bola neoblubena..asi uz mame viacej rozumu...ale ulohy odpisujeme stale..od par vyvolenych co si ich robime....a mame aj biflosky a tak..ale spravame sa k nim pohode...chodime na kavicku po skole...ja by som na tvojom mieste zmenila skolu...a zacala odznovu..len nie s takym pristupom ako mas....skus byt trosku viac "rebelka" ale nie tak ako ta nasa spoluziacka zo zakladnej ktorej sme robili tak zle..lebo ona sa chcela velmi zmenit a nakoniec skoncila na psychiatrii....