Kde sa dotýkať?

klarika

nestaci to masirovat len tak zvonka - medzi vajkami a analnym otvorom? ja to robim zvycajne len tak.. alebo je to zvnutra omnoho lepsi pocit?

asshole

to klarika : treba spodnu časť, je to tá čast medzi varlatami a analnym otvorom. "okakany" prst by ti nemal zostat ale neradím sa ti s ním špárať v nose :o) aj ked niekto zvykne láskat zadok aj jazykom. ALe ked je clovek cistý , poumyvaný, tak by nemal byt problém s nicim ;)

klarika

asshole a ako konkretne s tym prstom? treba masirovat zvnutra hornu ci dolnu cast zvnutra? (a neostane mi potom okakany prst?)

asshole

neznasam cumlanie a lízanie ucha, brrrr. Zony su penis, varlata, zadok. Mnohí muži sa to boja priznať ale majú radi prst v zadku :o) Funguje to 100% aj ked niekto nemoze dosiahnut erekciu. Staci nahmatat prostatu a funguje hned.

ronka

Ano ja si tiež myslím,že sa muži boja dať najavo city a je to škoda? Bolo by to omnoho lepšie a jednoduchšie... tak o tom porozmyšľajte chlapci???...Hm

sleeping beauty

ano az na to ze chlapi sa moc nevyjadruju co mi pripada, ze to pre nich asi nie je take dolezite. Pre zeny su dotyky dolezitejsie, co ma dost mrzi...

sleeping beauty

a ako to mate radsej, jazykom, perami, rukami... ? alebo vsetko naraz? A su vlastne tie dotyky pre vas podstatne?