zdravy zivotny styl

Príspevok v téme: zdravy zivotny styl
zuzamka

Ahojte, moja zivotosprava bola doteraz taka lazo plazo t.j. asi taka ze som jedla vzdy to na co som mala chut, kedy sa mi chcelo aj o polnoci, co sa tyka cvicenia, tak s nim som velmi kamoska nebola ozaj len raz za cas.. no v poslednej dobe citim, ze by som so sebou mala nieco robit - aspon nejako upravit jedalnicek a trosku sa zacat hybat i ked popri praci moc casu nemam :( nikdy som sa nezaujimala o nejake diety alebo cvicebne programy..ako by ste mi poradili zacat?? zase to nechcem moc prehanat napr. hladovanim aby som sa necitila preplnena..chcela by som sa fakt citit zdravo :) viem ze prispevkov s podobnym podtonom tu uz bolo milion, ja len chcem poradit od niekoho, kto so sebou aj nieco robi.. ak sa to niekomu zda od veci tak nech sa k tomu nevyjadruje..dakujem :)

RobertSebo

Dobrý deň Mám tu pre vás Zdravšiu kávu ktorá vám môže pomoct pri veľa problémoch alebo už zlepšit svoju zdravotnú kondíciu :)

Ja obchodujem s gurmánskou kávou, mne osobne pomáha veľmi v mojom okruhu rodiny už pije každý tuto kávu a veľmi si ju chvália a pomáha im po zdravotnej stránke, Zatiaľ som s stretol s príbehmi od mojich zákazníkov že im pomáha pri dodaní energie na celý den, zlepšenie spánku, upravenie krvného tlaku na optimálnu hladinu a cholesterolu.

Viac sa už dočítate tuna :) robosebo.myorganogold.com
Tu sú už reálne príbehy ludí od stoviek ludí z celého sveta :) chadnattida.com

Pre kontakt namna tu :) www.facebook.com

BJ

kanister... pekne napisane.
Ano, degeneracia cloveka skutocne prebieha niekolkogeneracne, a niektore rodinne vetvy mozu mat este niekolko generacii k dobru.
Avsak ludi, ktori tymto zdravym korenom plytvaju, cely zivot si len uzivaju a ich deti su vzdy o 50% slabsie, nez oni, by ich predkovia kopli niekam. V dnesnej dobe ide ta degeneracia velmi rychlo, a zdravych ludi s tuhym korienkom sa rodi coraz menej. V podstate su uz vzacny, vacsina deti ma degenerativne ochorenia uz od narodenia, rozne alergie atd...

kanister

vetsinou je to tak,ze kazdy sa dopracuje k niejakym informaciam o zdravom stravovani ci zivotnom style,pripadne je ich viacej a tak musi potriedit podla svojho rozumu ci skusenosti....niektory su na to,ze sami rozhodnu co je prenho zdrave a co nie pysny...a ako hovori Genesis,prd vlastne vedia...iny su si vedomi,ze je to zlozite,ale nevzdavaju sa a vecne hladanie sa stane ich zivotny styl...problem je ze clovek aj nieco podedi a potom sa moze snazit a vysledky nevidi alebo len chabucke a iny podedi dobry koren,tak ani neciti potrebu zdravo zit,lebo vidi ze sa ma dobre pri beznom standarde - kuriatko na obed,pivko vecer,salamka,keksik,kafejo z maskrtou na ranajky,moze tak pofungovat dost dlho,niekedy stihne aj skor prirodzene zomriet ako by zacal pocitovat nasledky svojho pustosenia...ale potomkovia to mozu mat zratane,ale to uz ho,kedze na to ani neveri netrapi :)

Genesis

to co je zdrave v podstate nikto nevie :) .. informacie ktorymi sme ako ludstvo krmeny su sporne .. chcem tym povedat ze nik ti nepovie ako byt zdrava alebo sa zdravo citit. Priroda je taka mrcha ze sa ubezpecila aby nebol jeden zaruceny recept na zdravia a citenie sa dobre.

inymi slovami.

niekto moze od rana do vecera jest udeniny mat nedostatok spanku a chlastat a co sa tyka fyzickej aktivity pren to bude cudzi pojem a pritom bude zdravy stastny sexualne vysoko aktivny a bude sa citit vyborne

naopak na druhej strane budes mat cloveka co bude chodit pravidelne cvicit a bude sa podla dostupnych info zdravo stravovat a pritom sa bude chorlavy a nebude sa citit bohvie ako a v 22 rokoch umrie na rakovinu.