vplyv behu

Príspevok v téme: vplyv behu
jacquelinn

asi pred mesiacom som zacala behat a trocha mi to ovplyvnilo denny kolobeh. to ze ked lahnem okamzite zaspim, to je ok ale odvtedy mi prestalo chutit na ranajky a to som bola velky zastanca ranajok, bez nich som nevedela fungovat. trocha do seba natlacim ale skor s velkou nechutou nech to je aj cokolvek co mam inak rada.

sweater

podla mna si kolena neznicis, snad mas vhodnu obuv a niesi nejaky maratonec ako sama aj pyses, a 20 minut behu ma takmer nulovy ucinok, a tiez je vhodnejsie behavat rano ako vecer

zuzu84

ahoj, ani ja som nemala rada ovsené vločky, ale známa mi dala tip ako si ich pripraviť: večer si ovsené vločky zalej prevarenou vodou, hrozienka namoč do vody. ráno z toho budeš mať takú kašu, pridaj hrozienka,/ ja mam pripravenú zmes : med, škorica, nalámane vlašské orechy - všetko spolu zmiešané - môžeš použiť lyžičku do bieleho jogurtu, na hrianku.../, 1lyžičku dam ku vločkám a hocijaké obľúbené čerstvé ovocie - ja mam najradšej banán, alebo jablčko. Všetko dobre zmiešaj a uvidíš že je to skvelá mňamka:-)

xdanielax

mali by byt vydatne. ale ked sa neda, skus po zobudeni nieco vypit /okrem kavy/ a ranajkovat az po hodinke. to by snad uz slo..
a behaj skorej. ako dlho pred spanim mas posledne jedlo?
20min beh je kratky na to, aby ta nejako zasadne ovplyvnil. mozno je pricina niekde inde.

jacquelinn

kolena si snad neznicim, zas nebeham vela len tak 20 min denne vecer, len tak light ziadne vydrzovaky. neviem ako zmenit stravu. ranajky by mali byt vydatne a ovos, ci ovsene vlocky alebo co to je nemam rada.