Lesbický sex

leila

čaute
prosím, ak máte niekto skúsenosti so ženským sexom, napíšte mi na mail leila159@azet.sk
neviem ako sa to stalo ale mám dievča a velmi sa milujeme. sme spolu 3 mesiace a ked sa dostaneme do postele, neviem čo mám robiť :( :( zrejme to bude niečo iné ako s mužom. prosím píšte. dakujem

Leela333

trineo: Samozrejme, že to neznamená, že je hneď homosexuál ten, čo má chuť na sex s rovnakým pohlavím, ale môj komentár už nesúvisel s autorkou článku, ale s normálnymi homosexuálmi, ktorý sú si už istí, že nimi sú a sú tak vyrovnaní sami so sebou. Máš k tomu veľmi zaostalé postoje rovnako, ako väčšina ľudí v tejto "modernej dobe" ;)

ffft

skus nahodit temu o sexse v trojici a sexe so zenou a uvidis ake nato bude mat nazory a podla toho mozes dalej postupovat

trineo

táto moderná doba sama vytvára gayov a lesbičky vyznávaním hedonistického hesla: všetko môžeš, len skúšaj a užívaj si. Ak má niekto chuť na sex s rovnakým pohlavím, neznamená to automaticky, že je homosexuál, ako nie je automaticky kleptomanom ten, kto má chuť niečo ukradnúť. Treba sa vyvarovať urýchlených záverov a nedávať hneď niekomu nálepku homosexuál - veď zakladateľka témy ani nespomenula svoje pocity či prežívanú náklonnosť k rovnakému pohlaviu.

lienocka2

Trineo, u niektorých "detí" je to naozaj vidieť podľa štýlu písania, ale u nej sa to nedá s určitosťou povedať. Ale tiež sa stotožňujem s názorom, že ak je niekto homosexuál, tak na tom nie je nič zlé, veď ten človek za to nemôže. To je ako keby sme odsudzovali telesne alebo mentálne postihnutých. Hlavne aby boli v živote šťastní. Určite radšej vidím spolu 2 šťastné ženy alebo mužov, ako keby sa mali len lutovať, že nie sú šťastní. Trineo, nie som si istá, ale niečo sa mi marí, že v tvojich predošlých príspevkoch som mala pociť, že si kresťansky založený. Áno, cirkev odsudzuje homosexuálov, ale prečo?? Robia niečo, čo ostatným ubližuje?

Leela333

trineo: Degradovala sa? A čo ak by aj bola lesba, čo je na tom také zlé, že to spoločnosť musí odsudzovať? Netlačí ju k tomu spoločnosť, lebo spoločnosť sa k homosexuálom ešte stále stavia s odporom a nepochopením. Ja si nemyslím, že je na tom niečo zlé, ak sa dvaja milujú je predsa jedno či sú opačného alebo rovnakého pohlavia. A možno raz, keď bude staršia, spomenie si na to ako na príjemnú spomienku z mladosti ;)

lienocka2

Trineo, len otázočka. Kde si sa dočítal, že dievča, čo píše otázku je dieťa? A myslím, že ak sa ti páčia ženy a nie muži, tak by si to mala vedieť aj bez sexu. A ak sama nevieš, tak možno budeš naozaj bisexuálka :-) A k tej kamarátke, ak ona nie je lesba, tak potom sa ani nesnaž o to, aby si nezostala sklamaná.

trineo

Leela, neviem, koľko máš rokov, ale naozaj podporuješ to, aby dieťa skúšalo lesbický sex? Mala by si rovnaký postoj, aj keby sa jednalo o Tvoju dcéru, neter, mladšiu sestru, niekoho z rodiny, koho máš veľmi rada a záleží Ti na ňom? Aké dobro plynie pre to dievča z takej skúsenosti? Že kvôli svojej zvedavosti, žiadostivosti či tlaku okolia sa sama degradovala len na telo a nechala sa viesť pudmi, pričom zašla až tak ďaleko, že kvôli ich uspokojeniu neváhala ísť do postele so ženou - človekom rovnakého pohlavia? Zvýši to jej vlastnú sebaúctu?

Teraz môže byť zmätená, ale to prejde. Raz bude mať 20, 25, 30 rokov. Zaľúbi sa, vydá, bude mať deti. Ako bude na svoju "skúsenosť" pozerať ako zrelá žena, matka a manželka? Bude to niečo, čím by sa mohla pred nimi chváliť, alebo sa skôr bude za to hanbiť a ukrývať to? Nebude skôr smutná a sklamaná z tejto doby, ktorá nemá problém kaziť duše detí a navádzať ich na zlé namiesto toho, aby im ukázala správnu cestu?

Leela333

trineo: Čo si napísal je pekná blbosť, prečo by preboha mala mať bolestné spomienky?? Keď to chce skúsiť nech to skúsi