Aké je vnútro pošvy na dotyk?

Príspevok v téme: Aké je vnútro pošvy na dotyk?
nika24567

Dobrý deň,

pred rokom necelym mi diagnostikovali kondylomy, najma v posve a okolo vchodu. Odstranili ich, vraj. Teraz opakovane maam srbenie, taky diskomfort. Moj gynekolog, poradi uz treti nevie ci su to kondylomy. Ani sa mi nechce vysvetloat co vsetko som presla, lebo toho je tak moc. Len chcem vediet aká ma byt posva vnutri na dotyk? Hladká? Myslim steny posy. Ja tam citim akoby vyrastky, male, skor take tvrde. A to srbenie je v posve. Mykozu nemam. Dakujem

hm......

posva nie je uplne hladka, je tam nariasena trochu koza. pozri napriklad sem www.google.sk ale urcite trvaj na vysetreni, ked mas pocit, ze nieco nie je tak ako ma byt

AdamKrt

Tak mu povedz, ze TRVAS NA TOM, aby odobral vzorku, vyrezal jeden vyrastok a poslal to na histologiu, nech urobia rozbor.

nika24567

To je to, ze je absolutne neochotny, vraj to nic nie je. Hned za vchodom je to cele zdrsnene, akoby hrcky... Dalej hlbsie uz hladke. Proste ja sa uz pozeram, kontrolujem... Ale viac menej som si ista ze su to tie bradavice. Som pred dvoma rokmi ockovana Silardom, beriem vsetky vitaminy na imunitu ktore odporuca aj RNG. Mam partnera, pravdepodobne to je od neho, avsak on nic nema.. Tvrdi, ze ani nemal.. ale pri jeho zivote, pochybujem. Psychicky ma to ubija. Mala som dvoch partnerov.

AdamKrt

Ked si neni isty, co tak chirurgicka extrakcia a poslat to na analyzu ? Mozes tam mat bradavice. Tie su infekcne. Nerozsiruje sa to, nerastu ?

Posva je normalne hladka, vlhka, bez vyrastkov, ak neratas nejake pozostatky pri vstupe, kde bola panenska blana.