Nechapem sa - nieco chcem dosiahnut a nic pre to nerobim

Príspevok v téme: Nechapem sa - nieco chcem dosiahnut a nic pre to nerobim
waiting

Citim sa ako totalny idiot.
Mam len 18 no ked si zrekapitulujem svoj doterajsi zivot, som znechutena. Mam pocit, vlastne viem, aka som hrozna. Nieco chcem urobit, nieco chcem dosiahnut, no vnutorny strach a nechut a neviem co ine ma od toho strania. V zivote sa mi ponuklo par moznosti, ktore som vsak nevyuzila pre svoju zadubenost a strach.Do vsetkeho ma treba tlacit. Hovoria mi, ze mam velky potencial, mam na ovela viac ako dosahujem ci uz v skole atd... len ja nerobim nic. Som pohodlna ale prekazok sa bojim priam az desim niekedy... a to sa odraza aj na mojom osobnom zivote som ako idiot. Poradte..chcem sa zmenit ale neviem ako..tak strasne sa chcem zmenit...

Iiiii

V Rakúsku budem od januára robiť chyžného v jednom nemenovanom hoteli v Alpách. Konečne sa postavím na vlastné nohy a nebude mi rozkazovať matka, a to aj v tom kedy sa mám vys.ať. Ako bonus budem mať krásny výhľad na malebné vrcholy Álp.

Mamfred

Chodí sem ešte zakladateľka témy? Myslím, že som našiel svoju sestru, o ktorej som nevedel, že ju mám :D

Iiiii

To som si kedysi hovorieval aj ja. Nikto mi neveril. A keď nikto, tak naozaj nikto, počnút mojou babkou. A dnes som to dotiahol ďaleko. Idem do Rakúska, tám dokážem veci, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Nezastaví ma otec, nazastavia ma démoni a nezastavíte ma ani vy. So všetkými som vybabral :-)

m.youtube.com

ELLEgance

no asi sa aj bojis riskovat, aj ked niekedy to nieje na skodu a zivot je predsa taky ako si ho my zariadime. prvy krok je najtazsi, ale uvidis ze odalsie pojdu uz lahsie, je to len o tom naucit sa prekonavat prekazky, a pozerat sa smerom do predu,nepozeraj sa na minulost, na to co uz bolo , ale na to co moze byt.Ale zato treba zvazit kroky ktore v zivote urobis. Na zaver pripajam citat: ,,Život sa podobá knihe. Blázon v nej listuje letmo, zatiaľ čo múdry pri čítaní premýšľa, pretože vie, že čítať môže iba raz.,,

hehehihihaha

waiting, odkial si a na aku skolu chodis? Mam podobny problem. Mnohe veci nezmenis, tak je lepsie sa s nimi vyrovnat. A hlavne sa nesnaz byt niekym inym, lebo sa ti to nepodari aj keby si neviem ako chcela. Prijmi sa taka aka si, zo svojimi chybami a stupne ti sebavedomie. A hlavne nepozeraj na druhych. To je najvacsia chyba. Ked ta tesia banality, tak rob banality.

jajka001_

problem je v tom ze ten zazracny niekto sa nezjavi, ten niekto si len a len ty. sama sa musis nakopnut, to je najtazsie.