OCHRANA

Jumi

Preco hladat ineho? I ten skuseny bol volakedy neskuseny cize i tento neskuseny sa moze stat skusenym a preto si nebude hadam hladat ineho. Treba trenovat ak nechces brat antikoncepciu co ani ja som nikdy nebrala a ani v zivote brat nebudem, tak su jendoduche kondomy alebo nech sa vytrenuje tvoj mily doma na sebe ci dokaze stihnut vybrat pred tym ako sa spravi a potom skusat na sebe ci to je naozaj tak, a ak by sa nahodou nepodarilo tak nie na seba vrieskat pretoze ani jeden za to nemozte ale ist do lekarne kupit tabletku "po" pre zaciatok ale fakt ak nechcem brat chemikalie a nahodou ti nesadne moc kondom tak trenovat vydrz, vela stastia.

jajka001_

kondom, ak nechces hak. ale nemusi ti to vyhovovat.
potom existuje prerusovana suloz ale to pri takom mladom chalanovi, no ktovie ci to zvladne a pruser menom dieta...to je moc riskantne
existuje chemicka antikoncepcia, to su vlozis dnu tusim tabletku, pastu- krem, ci penu, to zabije spermie alebo im brani ist dalej - vygoogli si (pharmatex a pod). ale je to chemia, mozes mat na to alergiu a pod.
este existuje pesar, co je zenska ekvivalencia kondomu ale kde to predavaju a ci , na slovensku...neviem. a tiez pre neskusenu babu to asi nie je vhodne.
hak je jednoznacne najjednoduchsie a najoblubenejsie riesenie. ale tam mas ine rizika zas,zdravotne, a kazdodenne pravidelne branie, nesmies zabudnut
aha, este metoda plodnych a neplodnych dni. na to ale musis mat pravidelny cyklus a sledovat sa.