Otazka intimneho charakteru pre muzov a chlapcov

Iveta Michael

tpch..

...je možno pre mnohých provokatér /aj pre mňa / ale ak mám byť úprimná tak v tomto s ňou tak trochu súhlasím lebo aj mne niektoré ženy prídu tak hnusné..fuj!

čo som tu raz našla takú tému že mi bolo na grc celý týždeň..a myslím si že muži sú takí krajší..a čistejší v istom ponímaní,aspoň mne sa ženy protivia to poviem otvorene a mi je jedno či ma tu všetky zdrbkáte..:))

eam

Rozumný muž, keď natrafí na takúto tému, tak to berie ako akúkoľvek chorobu a nerieši to. V prípade, že má partnerku, prečíta si to, aby bol múdrejší. Dozvie sa, že takýto výtok môže žena dostať z prechladnutia, brania antibiotík, alebo zoslabenia imunity. Moderná žena to nemá preto, žeby nedodržiavala hygienu, skôr opačne, s častého umývania a používania nevhodných sprchových šampónov. Nie je to nič príjemné, ale liečiteľné. TPCH ak nie si homosexuál, tak sa nad tým zamysli.

jankaaaaaaaaa

tpch: ty si citas temy kde muzi podobne nechutne opisuju svoje chore penisy?,
a uz to, ze tu doposial neprispel ziadny normalny muz, svadci o tom ze muzi zenske temy necitaju vobec

Jooe Ker

tak ,ako kazdu zdravo zvedavu zenu ma zaujima kazda tema ...... to ty si protirecis ani mimozemstania ta nezaujimaju a i napriek tomu si nas informovala v teme mimozemstania ,ze ta proste nezaujimaju :)))) tak ked ta nezaujimaju naco nas informujes ;)

sansara

hehe...napadol ma pri tejto téme taký jeden zážitok zo strednej)))
Mali sme tam jedného takého chalana, proste baby po ňom šli, väčšine z nich sa páčil a on ohľadne dievčat a žien ako takých nemal jedno pekné slovo, doslova akoby nimi pohŕdal, stále dokola opakoval, ako im to tam dole vyzerá brrrrrr a stále točil tiež o výtokoch krámach atd atd no a napokon po maturite sa prevalilo (no šepkalo sa to o ňom už oveľa skôr), že je proste homosexuál a aj ním bol)))
Takže tak...a dúfam, že viete kam mierim ohľadne tejto témy)))))