bolest pri prstovani-sex

Príspevok v téme: bolest pri prstovani-sex
lady girl 09

ahojte! mam taky problem ze som s priatelom uz par tyzdnov a som na neho strasne nadržaná a aj on na mna ale problem je ze ked ma chcel vyprstovat vôbec to nešlo. strašne ma to bolelo a povedala som mu aby prestal. neviem co s tym mam spravit je to môj prvy priatel. bola som aj vlhka a aj vzrušena ale nešlo to. poradte prosim co teraz lebo nechapem čo sa mohlo somnou diat. zvykla som si "ulavit" sem-tam ale prst si do seba nikdy nedavam a teraz ako to on chcel urobit no proste nebolo vôbec prijemne.

janekMY33

A kde si to citala ze panna sa da prstovat ved prstovanie je to ze si tam vrazi prsti do dierky a niekedy aj dva.Takze dva prsti zatnut zuby a sup to tam a potom boliet nebude

Bubu****

ok, v tom prípade mám otázku. To akože podľa teba si dievčatá si nemôžu zavádzať tampón. Prst predsa nie je taký hrubý ako penis a pri tom sa blana nepretrhne. Preto by sa nemala pretrhnúť ani pre prstovaní a tak som napísala, že nech to skúsia iba s jedným prstom. Ak ju to bude bolieť pri prvom dotyku, nie je tam niečo v poriadku. To že môže byť blana hrubá atď, to mi je jasné, dokonca viem aj o tom že ju musia niekedy zákrokom odstrániť. No aj tak si myslím, že treba odčleňovať dve veci. Pretrhnutie blany ako akt a sex ako akt. Pretože pripúšťam, nie každá že má rovnaké prostredie vnútri, každá máme iné svalstvo a keď podľa mňa niečo bolí, tak sú to svaly vnútri pošvy a nie pretrhnutie panenskej blany. I keď pripúšťam, každá sme iná, každá máme pri tom iné pocity ale rozhodne by som to neškatuľkovala do vety: je jasné, že ťa to bolí veď si panna. To je s prepáčením volovina.

odpovedam

Bubu, to nemyslis vazne, ze pretrhnutie blany neboli... neviem, ci si chlap alebo zena, ktoru to prvy krat nebolelo, ale mna to teda bolelo riadne - 3 dni som to citila bolestivo, pritom pri prvom milovani som ziaden strach ani tremu nemala. Bola som uvolnena.

Su zeny, ktore maju panensku blanu prilis zhrubnutu, musia na chirurgicky zakrok, inym sa zase blana ani nevyvinula. Kazda je rozna. Preto nerozumiem tvojmu tvrdeniu, ze "Nech si hovorí kto chce čo chce pretrhnutie blany nebolí."

Jasne, ze lady girl moze mat aj iny problem. Alr ak je panna, tak jej bolest je najpravdepodobnejsie z toho. A ocividne ani samu seba (a veci tykajuce sa sexuality) dobre nepozna, ked nevidi suvis svojej bolesti s panenskou blanou a prstovanim.

Bubu****

nepovedala by som to tak s istotou, že to môže byť kvôli tomu. Byť na tvojom mieste išla by som s tým za doktorom a povedala s čím mám problém. Je blbosť povedať tak jednoznačne že to máš kvôli tomu. Nič ohľadom sexu a sexuálnych praktík by bolieť nemalo. Nech si hovorí kto chce čo chce pretrhnutie blany nebolí. Keď to niekoho bolí je to preto, že jej "prostredie" nie je na to zvyknuté. Dohodnite sa, že nech to skúsite ešte raz, nech do teba dá len jeden prst a tak nech sa ta pokúsi urobiť, ak ťa bude bolieť aj to, myslím že je to prípad pre lekára.

odpovedam

Co to ma s tym spolocne? predsa vsetko...
Kym mas panensku blanu, tak mas "maly" otvor, to znamena, ze ta to bude proste boliet... s tym neurobis nic...

lady girl 09

ano som...a to co s tym ma spolocne? myslela som ze prstovat sa da aj ked som panna, či? co s tym mam urobit?