pretrhnutá predkožka

Príspevok v téme: pretrhnutá predkožka
kiara789

Dobrý večer, chcem sa informovať, kto má skúsenosť s pretrhnutou predkožkou.S priateľom pri poslednom sexe sa nám stala nemilá vec, pretrhol si predkožku, asi cca do 1cm. Vyzerá to tak, že sa mu to zahojilo, ale zrásť sa to samozrejme nezrástlo..:-( teraz sa obávam toho, či to nebude mať nejaké následky, alebo či je dobré aby som ho donútila k lekárke, keďže sa tam nepoberá...Obávam sa, že pri ďalšom sexe v budúcnosti to bude mať nejaký vplyv...skúste mi prosím vás poradiť, lebo ja neviem na koho sa obrátiť...:-(

Miska_Pipiska

Fuha. 1 cm je dost. Ak by sa to stalo mojmu priatelovi, asi by som mu velmi dohovarala, nech ide k lekarovi. No ak by nechcel, tak hold, za voditko ho tam nedotiahnem.

Teraz to uz neries ked sa mu to zrastlo, ak to jemu nevadi a nebude mu to prekazat pri sexe, tak sa nad tym netrap. Neboj sa, ak zisti ze ho nieco boli, bude utekat k lekarke ako prvy. Na penis su velmi zatazeni.

kiara788

vieš čo? nebudem sa radšej vyjadrovať, strata času, krásny večer želám a ďakujem za rady do života....

kiara788

tak to je tvoj názor, neberiem ti ho. ale ja na takéto veci neseriem, čakala som len radu. neverím, že sa to nikomu nestalo, ale čo už.