Antikoncepcia Laurina končí?!

Príspevok v téme: Antikoncepcia Laurina končí?!
dessa

dobrý večer
chcela by som sa spýtať, či nemá náhodou niekto informácie o tejto HAK. v každej lekárni ktorú som navštívila majú tabletky s expiráciou do októbra 2011. ani moja lekárka nemá informácie, či sa už len dopredáva alebo ako to s ňou naozaj je.
keď končí, musím si nájsť náhradu/
ktorá trojfázovka vám najviac vyhovuje?

petruska1992

Ahojte.Minulý rok som zažila toto isté. Laurina skončila, a doktor mi predpísal druhú, podobnú trojfázovú, síce lacnejšiu, pretože je staršia, ale bola skoro rovnako dobrá ako Laurina. Ide o Tri-Regol :) odporúčam... Laurina je však znova na trhu, takže pekne po nej :)

jankaaaaaaaaa

tiez nechapem naco robis pauzy a tiez nechapem co mas za doktorku. a neviem naco ju vobec pocuvas. uz len to ze ti predpisala laurinu o niecom svedcai.. na akne je dobra Jeanine a Yadine

maruska123

ja mam lepsiu skusenost s chlapmi, ale to je individualne samozrejme

ja som si raz spravila 2 mesacnu pauzu od uzivania a gynekolog mi na to povedal, ze som si nemala radsej robit ziadnu..ze taketo kratke pauzy su viac na skodu...ze ked tak tak minimalne pol roka, vtedy maju pauzy zmysel, inak sa ti splasia hormony este viac

maruska123

no ked ti odporuca taketo veci, tak ani zdaleka nie je dobra...

mi nehovor, ze v okoli nie je nikto lepsi...ani chlap?

maruska123

o tom som v zivote nepocula, ze masacna pauza...tiez som menila hak a nemusela som mat ziadnu pauzu

ako na tvojom mieste vymenim gynekologicku, pretoze trepe bludy...tvoje hormony sa scvoknu, ked v takej kratkej dobe vysadis hak a po mesiaci zase nasadis..

kazdy normalny kekar ti povie, ze sa pauza nerobi..je to dokonca aj v pribalovych letakoch antikoncepcii