Zrušili ste si niekto účet na FB?

svietislnko

Zdravim, chcem sa spytat. Ak ja si s niekym pisem na fb tak to vidia vsetci moji aj jeho piatelia? Ano ci nie? Da sa to nastavit tak aby to nevideli?

einfach

ja som si ho pred par rokmi zrusil (nie deaktivoval ale vymazal cez taky delete link).. nechcel som podporovat CIA.. :D teraz ale rozmyslam, ze si ho asi zalozim znovu lebo by sa mi to celkom hodilo ked zhanam niektore veci atd :)

doktor666

moje naj rozhodnutie v zivote !!! uz nikdy viac - sice sa teraz citim ako odrezany od sveta ale vzdy lepsie ako citat nudne komentare k tvojim fotkam a pocuvat druhych ako ti davaju druhy rozumy ked nieco napises !!!

Hrac

urcite si ho nezrusim, teraz je mania rusit ucty na fb a nie som ovca aby som sa pridaval k nim ;-) par priatelov a bloknute reklamy = najlepsi nastroj na komunikaciu pre mna

_meno

Ahojte

Facebook - ako uz ludia tu pisali (system) deaktivacia uctu je len zamedzenie pre teba ako vstup (online kasino poskytuje tiez sluzby nasilu zamedzenia pristupu-proti neovladanemu gemblerstvu).

Moja osobna skusenost je taka, ze uz som si ucet rusil asi 3x celkovo. Moja chyba bola, ze som facebook nevyuzival-spamovali tam ludia kopec notifikacii. Teraz mam priatelov menej, poskryvane reklamy, polikeovane stranky ktore ma zaujimaju, poskryvanych spamerov. Takze sa prihlasim na fcb kazdy prispevok na nastenke je pre mna zaujimavy (lebo je od ludi ktorych mam rad alebo z oblasti ktore mam rad).

Ak by som mohol tipnut, ludia nemaju kontrolu nad facebookom. Preto maju sklony rusit ucty aby sa pred nim \"branili\". Facebook je ale neziva vec :D nemysli nekona nevie. Je to skor o cloveku, ci vie socialne siete vyuzivat.

\"Ak niecomu nerozumies, zbav sa toho\"

beacon

ja som zrusila lebo som obtazocana spiclami psychologmi dalej pasakmi ktory po vymyalwnymi profilmi a so stahnutymi peknymu muzsktmu tcarami ma neustale obtazujy acojumi sofoatikovantmu trikmi kde mu vzdy niwco chxu dat na jaco neunoant stav nwdahu mi pokoj a podla mobily som v uliciaxh aledovana pasakmi ktory ma na nete potim boduju je to strasbe ponizujuce stratila som sukromie anonimitu.asi nema na nich kto robut.pisu mi ze su bohovia nech su ale nikdy nie moji.

Dominika1127

my sme si to s priatelom zrušili spoločne..ale niekedy ked sa pohadame a som sama tak mam pocit že som odrezana od sveta..ale ešte že existuju telefony:))

Denis.ka

Take informacie mozu cloveka dost znechutit, ale uz sme tak daleko, ze je zbytocne sa s tym trapit. Proste je to tak a my to nezmenime. Suvisi to s rozvojom komunikacnych systemov. Cim je lahsia komunikacia medzi ludmi, tym su dostupnejsie informacie a je jasne, ze ti, ktori tie informacie potrebuju, s nimi zacnu obchodovat. Preto prave informacie su dnes najziadanejsim tovarom a najviac sa za ne plati.