lesknem sa a pritom supim

Príspevok v téme: lesknem sa a pritom supim
anka

Ahojte.mozete mi niekto prosim poradit.mam problem s pletou.ani neviem aku ju mam ,pretoze sa vecne lesknem a pritom mam aj supinky.nemozem si dat ani make up pretoze ich este zvyrazni.piling mi pomoze tak na den:( musim pouzivat niveu,lebo ked si dam iny krem vzdy mam pocit ze mam suchu a stiahnutu tvar.mam 22 rokov.vdaka.

anka

ako vidim niesom sama.uz neviem co mam robit.pochopila by som keby som sa niekde leskla a niekde supila,ale ked je to na jednom mieste zaroven?

timiti

Baby moje zlaté, máte seboreu! Ako ja, aj ja sa lesknem a zároveň šúpem. Chodte do témy seborea tam som písala aj iní čo ju majú. a jajanka, napíš čo ti povedala kožná, možno to nie je, ale sudzujem, že to seborea je, lebo mám tie isté príznaky, prečítajte si tú tému, jo? Musím utekať, papa

*adka*

jajanka :) asi ano! mne sa totizto zacali tiez robit pupaky dokonca aj na hlave "vo vlasoch" :((( Tak ked nieco zistis u koznej, daj vediet :)
dik

jajanka

adka, nie sme my nahodou jedna bytost?:DD ja si to tiez ustavicne skriabem:)) no nic smiesne..najnovsie sa mi zacala supat koza a robit vyrazky tam, kde sa zacinaju vlasy. hrozne, zajtra s tym idem ku koznej

*adka*

ano, hrozne ... a hrozne je aj to, ze ja ak som nervozna, tak si skrabem tvar a potom sa mi vytvoria vyrazky, ktore sa zapalia... aj teraz mam take stresove obdobie (ucim sa na statnice :( ), zo stresu sa mi vytvorilo par vyrazok, ktore som si uz stihla paradne rozrypat! ach, pomoc... som nemoznaaaaaaaaa! :)

jajanka

ja mam tiez taku plet a uz neviem, co s nou. lesknem sa a pritom supem. mala som aj kozmetiku vichy, no z nej sa mi urobila na tvari taka alergia ze az... riesim to zatial tak, ze si na noc vzdy poriadne vycistim plet a dam si nejaky kvalitny nocny krem-teraz mam napr yves rocher. rano si opat vycistim plet a dam si nejaky lahky hydratacny a potom mam ako-tak pokoj. ale make-up nosit nemozem. hrozne.

*adka*

ahojte, ja mam podobny problem... vzdy som bola presvedcena o tom, ze mam mastnu plet. az ked som bola u kozmeticky, ta z hrozou zistila, ze nanesenu masku (ktora sa po niekolkych minutach mala zotriet) moja plet vpila ako nic... Skusala som uz vselico mozne, najviac mi pomaha cistiace mlieko na suchu plet on Nivea... ja napriklad kozmetiku Vichi nemozem pouzivat, pretoze som sa od nej zakazdym vyhadzala...asi ma moja plet na nu alergiu... skoda, lebo mam zname, ktore si ju velmi chvalia :)

nanda

hmmm, to poznam :) Ja som si minuly tyzden kupila novu radu od Vichy Skinset, ktora je urcena prave pre mladu zmiesanu plet, ked sa raz supes, raz lesknes a vsetko dokopy, sem ta vyjde aj nejaka vyrazka a tak... ja mam kozmetiku Vichy velmi rada, este nikdy ma nesklamala.