Ako často ste s priateľom

amiska

Ked som este len chodila s mojim muzikom tak sme boli spolu skoro kazdy den. Samozrejme, ze sme ale mali aj svoje "volne" dni, ked sa on venoval napriklad futbalu a ja pokecu s kamoskami. Je to podla mna aj dobre vyventilovanie, ked raz za cas ci clovek urobi vlastny prgram bez svojej polovicky :)

lulu22

Baara, aj si mu to niekedy povedala? Napr. že dnes spolu nebudete, že chceš byť sama a robiť si, čo ty chceš? Ak teda píšeš, že to tým pádom u teba upadá, treba s tým niečo aj robiť :)

baara8054

ahoj..poviem ti ja som 2roky s priatelom som s nim kazdy den a vazne by som si priala sama uz aby sme boli 4krat do tyzdna...uz vztah tymto u mna upada

Očko01

Práve preto sa pýtam, lebo ja som s tým mojím rok a sme spolu teraz už len keď tak 2-3 krát do týždňa. Kedysi to bolo každý deň, všetko sa mi zdá, že klape, len teraz už zrazu začal viac chodiť na akcie, ktoré mu predtým prišli zbytočné. Nechcem ho obmedzovať, len ma zaujíma ako to je v iných vzťahoch, uvedomujem si, že všetkého veľa škodí.

cik2222

NO.. ja som s priatelom tri a pol roka .a teraz je to take striedave,kedze nebyvame spolu tak podla toho ako on ma robotu a ja skolu,ked mame nejakych par dni volna tak sa snazime byt apolu aj kazdy den ale ked nie tak je to aj cely tyzden co nejsme ...ale na zaciatku ked sme nemali tolko povinnosti ..sme boli tak cca kazdy druhy den :) je to individualne akzdemu nieco ine vyhovuje ... hlavne je aby ste sa navzajom zhodli ..nie je zase dobre byt ani kazdy den na seba nalepení ,to uz by vam vadilo snad vsetko na tom druhom ..ale ani moc vela od seba aby ten vztah neochladol ..