Wellaton penova farba - skusenosti

škorica

žiaľ, aj ja sa musím pridať k tým nespokojným..dnes som prvýkrát použila farbu Wellaton 5/0, svetlohnedá..výsledok? takmer čierna..
súhlasím aj s nepraktickým vytláčaním farby z fľašky, zápach sa dal prežiť ;)

Takže za seba môžem povedať len toľkoto: Predvčerom som si kúpila odtieň 55/46 ="Tropická červená" (alebo aj "Sladký pomaranč") ...No a aj keď to nerobím, včera som si prečítala niekoľko názorov na túto penovú farbu a popravde-ani neviem či som našla aj pekného slova. Takže som mala trochu dosť obavy...Ale teraz-nemôžem sa sťažovať :) aplikácia bola jednoduchá-vytláčanie absolútne bez problémov. :) Smrad nebol až taký neznesiteľný-teda pokiaľ ho neporovnávam s inými farbami, kde je minimálny. Ide skôr o to, že v dnešnej dobe sme zvyknuté na takmer "bez zápachové" farby :) ...Fľaky na miestach mimo rukavíc som hneď utrela navlhčeným uterákom a šli v pohode dole :) ...Jediné, čo sa mi naozaj nepáčilo bolo zmývanie farby...Keď som videla koľko tej farby steká z vlasov, tak som normálne rozmýšľala, či mi ešte nejaká farba aj ostala na vlasoch :D :D Bolo jej strašne veľa pri zmývaní (2x som si dala šampón a aj tak stále šla dolu) ale napriek tomu-na uteráku fľaky nezanechala :)..A celkový farebný výsledok bol taký ako na krabičke :) akurát, že som trošku ľutovala, že som si nezobrala radšej iný-sýtejší odtieň :D :D ..Ale to už je len môj osobný problém, za ktorý farba nemôže :D ..Takže budem teraz oponovať mnohým-ale nemala som nejaký extrémny problém s touto penovou farbou...Mínus dávam len za tú zmývateľnosť (lebo tá vaňa bola celá červená-ešte aj sprchovacia hlavica!)...Ale inak v poho :)

sanyka151

KATASTROFA. Strašná farba. Tiež som ostala čierna namiesto hnedej. To je ale najmenej. myslela som že odpadnem z toho smradu. Ruky ma boleli ešte dva dni tá aplikácia je hrozná. jedno pozitívum je ten balzam v balení. z neho som mala uplne hladke super vlasy a to nemám zo žiadneho balzamu. rada by som ho zakupila ak by sa dal ale neviem či ho predávaju v nejakom zvlášť baleni. farbu neodporúčam!!!

anaita

Tak ja som po aplikácii farby Wella - wellaton - blond plava skončila na pohotovosti s vyrážkami po celej tvári, ušiach, neskôr zväčšené uzliny, takže určite už nie !!!!

mily22

uplne najhoršia farba...aj TRI TYZDNE po farbení mi stale pusta pri umyvani vlasov syto červena farba!! to som este nikdy nezažila,čo za šmejd to je ! a to si umyvam vlasy každý den! všade mam na uterakoch či na poduške červene škvrny. NIkdy viac, nekupujte!

Veronika5418

GRC GRC GRC
Idem sa \\\"prejsť\\\" po meste so zafarbeným čelom, paráda ... už nikdy WellaTon!!!
Ak by ste náhodou zvažovali tuto farbu radím \\\"NIE\\\" Otrasná aplikácia, pumpicka nefunguje ako pumpička ale doteraz ma bolia ruky lebo tu podotýkam dost tvrdu flasku na aplikator musite tlačiť ako sviňa ak chcete vidiet farbu a aj to vám \\\"cvrkne\\\" minimalne množstvo ... pumpičkový system je asi drahy pre Wellu :( ... aaaaaa vlasy si farbim už dosť dlho ale s takouto farbou čo drží ako prasa aj na pokožke som este nevidela, musela som si ksich umyť odlakovačom!!! ešteže je zimna a existuju čiapky ... A ten smrad! to by som ešte prežila ... absolutne neprakticka farba

lucda

Dnes som si s nou farbila vlasy, kupila som odtien stredne hneda, aj tak na vlasy chytila. Ale ten neskutocny smrad pri farbeni, aj teraz citim, ze mi tak vlasy smrdia....a to nehovorim o tych rukavickam co k farbe boli, hned mi praskli a keby vidite moje ruky, nemozem dat dole tu farbu....mam ich tmavo hnede, asi hodinu som ich skusala umyvat, skusala som pletovu vodu, mlieko na odlicovanie, krem, citron, ocot, solvinu, odlakovac, riedidlo ba dokonca Savo a nemozem to dat dole z ruk, normalne som nestastna...toto je na neuverenie, vselijake farby som skusala, ale toto sa mi v zivote nestalo....keby sa da, tak uverejnim foto ruk...Tuto farbu nikdy v zivote viac.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janka238

No tak ja som absolutne nespokona s touto farbou. Vcera som si ju dala, na niektorych miestach nechytila...farbila som na medovu blond a mam z toho ornzovu...a to som mala predtym svetlo blond vlasy, nieze cierne. :( No a ten smrad, som sa musela chodit k oknu nadychovat vzduchu, som skoro skolabovala az ma oci stipali. Nabuduce by bolo setrnejsie si cibulou oci suchat. :D :D Musim dnes kupit farbu a prefarbit. Lebo toto bol sok a sklamanie. Reklamam uz neverim. :)

čaja

ahojte,
aj ja mám skúsenosť, tiež som sa nechala oblbnúť reklamou na krásne vlasy, bola som farbená na špinavý blond, kúpila som si odtieň stredná blond a výsledok bol šokujúci mala som uplne čierne vlasy, a tiež ten smrad mi teda rozhodne nerobil dobre, mám ju len týžden ale po každé ako si umývam vlasy tak to dosť púšťa tak uvidím snad mi to do vianoc aspon trochu povolí a budem mať svetlejšie :(

tina001

Ahoj! ja som si ju vyskúšala minulý týždeň. Kúpila som si odtien orieškovú blond. Je pravda že farba smrdí, ale čo už. No výsledok bol šokujúci - pred malovaním som mala svetlé vlasy a podla vzoru by som mala mať takú plavú blond. Ale vznikla mi z toho tmavá hnedá až čokoládová. A moc sa ani nevymýva.