nepravidelna stolica- zly metabolizmus??

bara30

zdravim vas,
tiez som mala problemy som stolicou, az mi jedna pani odporucila pit a uzivat vyrobky jednej firmy. tak som sa zaregistrovala na www.royal-jelly.myflpbiz.com , kde mi aj poradia, pijem pravidelne denne gely a beriem aj vyzivove doplnky a citim sa skvele. stolicu mam na minutu presnu, neboli ma brucho, posilnilo mi to imunitu a zmizli mi vyrazky. mozem len odporucit :) papa

obalKA

nooo v poslednej dobe mi velmi chutil syr,tak to mohlo byt tym!
aj ked som mavala pravidelnu stolicu,tak iba raz denne a vzdy som sa cudovala, ako niekto moze ist viackrat

??!!??

mám ten istý problém ...akurát viem z čoho to....môjedálniče neobsahuje takmer na 99 % žiadnu zeleninu a ani ovoie a pitie tekutín je tiež vééééľmi ubohé ..to by sa dalo zaokrúhliť tak na 1 liter denne hádam aj s 2 kávami dokopy. hmmmm

jhgk

no neviem ja som jedla psyllium zeleninu vsetko mozne, slivky ale nic mi nepomahalo. teraz kazdy den probiotika a zdrava strava. a na wc chodim raz za 4 dni. vlastne skoro na hodinu presne. jem malo. vzdy som si myslela ze je to chronicka zapcha ale zacinam mat pocit ze to je v mojom pripade ok, nemam ziadne bolesti alebo ze by mi to robilo problemy.. tak neviem.

watermelon

ako pise boba jedz co najviac ovocia, zeleniny ale surove. maso neobsahuje ziadnu vlakninu. nejedz syry - kazein lepi creva - je to lepidlo pouzivane v priemysle.
Spravne sa ma kakat tolkokrat denne kolkokrat jes, teda ak jes 3 hlavne jedla, tak na dalsi den 3krat kakas ak mas zdrave creva.

boba 77

Ten "kartač" je vláknina, nevyhnutná pre pravidelné vyprázdňovanie sa. Taktiež bacha na bielu múku či ovsené vločky. Tieto veci radi "lepia" črevo.