asi sú všetci zmätení...Pravda je vo hviezdach?

Príspevok v téme: asi sú všetci zmätení...Pravda je vo hviezdach?
*nepodstatná

Dlho si latentne písali (asi 2,5 roka...Ona1 a on). Poznali sa iba virtuálne. Ona1 mala dlhoročný vzťah, on tiež. Jeho vzťah stroskotal. Jej vzťah (ona1) pokračoval ďalej, ale nebola v ňom šťastná.

Čas plynul...

Jemu sa zapáčila iná dievčina=ona2. Ona2 mala vzťah. Niečo si spolu začali. Stretávali sa tak, aby to jej (ona2) priateľ nevedel. Jej (Ona1 - virtuálna dievčina) to on všetko rozprával. Zaľúbil sa do nej (ona2) a virtuálna dievčina (Ona1) bola pre neho dôležitou osobou, ktorej sa môže s čímkoľvek zdôveriť a žiadať o rady. Cítil k nej niečo (ona1 - virtuálna), ona1 mala niečo, čo iné nemajú (podľa neho = on).
Trápilo ho, že ona2 kráča po dvoch chodníkoch: 1. ten s jej priateľom, 2. ten s ním. Ona2 napriek tomu, že nebola šťastná vo vzťahu sa s priateľom nedokázala rozísť.

čas plynul....

Ona1 (virtuálna) jedného dňa ukončila dlhoročný vzťah. Stretli sa (ona1 a on). On začal premýšľať, nad \"ona1\" a \"ona2\". Napokon ona1 (kedysi virtuálna) a on \"uzatvorili\" vzťah. Potom ona2 ožila a začala bojovať o neho. (uvedomila si, že ho stráca)
On stále tvrdil, že vie, že chce ju (ona1 - virtuálna).Ona1 cítila, že ju má rád, že jej na nej záleží, ale zároveň cítila, že jemu stále záleží na ona2. Ona1 sa trápila kvôli tomu, kvôli citom, ktoré nosil v sebe on voči ona2.

Ona2 bola na tom psychicky zle a jemu jej bolo ľúto, chcel ju podporovať, pomáhať jej. (súčasne mal vzťah s ona1)

Ona2 pokračovala vo svojom vzťahu, ale zároveň neustále vyjadrovala náklonnosť jemu...napriek tomu, že on mal vzťah s ňou (ona1 = v minulosti virtuálna). Chcela byť s ním, chcela mať vzťah s ním. Chcela opustiť svojho priateľa a byť s ním. On ju stále odmietal...

Napokon Ona2 jedného dňa opustila svojho priateľa. Kontaktovala jeho, chcela byť s ním, urobila opatrenia, aby mohli byť spolu aby mohli žiť spolu (zmena práce, zohnala byt...to všetko kvôli nemu)...On ju odmietol a zostal pri ona1.

Záver:
Ona1 sa trápi kvôli tomu, že cíti, že on v sebe nosí prisilné pocity voči ona2. Je neistá.
On jej tvrdí, že chce celý život prežiť s ňou a s nikým iným. Napriek tomu, že on odmietol ženu ona2, napriek tomu, že on rozpráva ako ju (ona1) miluje, je neistá a v sebe cíti pocit neistoty a nevie, či zo vzťahu radšej odísť a nechať ho ísť za ona2. Má ho nechať ísť? Chce on vôbec ísť? (ona1 to tak cíti)

Ona2 sa trápi kvôli tomu, že ju odmietol. On s ňou je stále v kontakte a ona2 v sebe stále živí nádej, že opustí ju (ona1) a bude s ňou (ona2). Myslí si, že mu dala dostatočne najavo svoju lásku voči nemu. Má sa snažiť ďalej, byť trpezlivá a dosiahnuť to, že ju=ona1 opustí? Alebo sa má vzdať, snažiť sa zabudnúť na neho a žiť si svoj život?

On - čo vlastne chce?

alexis swan

ved on odmietol to vsetko co mu ona2 ponukla, tak co myslis co chce??? myslim ze dostatocne dal najavo ze chce byt s ona1,.. ale urcite by mal s ona2 prerusit kontakt, bude to hlavne pre ona2 lepsie. ona1 nema dovod byt neista, rovnako by mala bojovat a neriesit blbosti. on si jasne vybral.

*inko

nepodstatna...tak vies...ked to nezazili tazko sa tomu chape
ale najvacsim otaznikom je tam "on" teda...aspoň v tej mojej verzii..neviem ci chapes :)

*slniecko*

komplikovane napisane :) ona 1 je vitaz (na teraz urcite), ona 2 sa dostala do pozicie ona 1 kedysi..on mal moznost vybrat si a vybral si ona 1, ale s ona 2 chce zostat v kontakte (?) a dobre vychadzat. hlavne on rad zacina komunikaciu so zadanymi a teda nie je vylucene, ze pride ona 3, ona 4...a miesta sa pomenia. ona 1 si to musi zvazit, ci toto riziko chce podstupit a pokial ano, len mu verit a dufat, ze nezmeni svoje presvedcenie :) ona 1 si myslim, ma bonus ze ho pozna aj ako "virtualna kamaratka", ktorej sa zdoveroval. ale co ona 2,pripadne ona 3...nemaju ten pocit tiez?

*nepodstatna

Nooo, ja by som nerada vyťahovala konkrétnosti akéhokoľvek rázu. Mne išlo o názory osôb mimo diania. Snažila som sa to podať čo možno najviac všeobecne, ukazujúc isté podstatné prvky, pre utvorenie si názoru.
Keď si to spätne čítam, konečný výsledok je naozaj dosť chaotický, takže v podstate sa veľmi nečudujem, že osadenstvo nereaguje a tých k veci reakcií je tu minimum.
To je tým, že som sa príliš snažila, až som to napokon dovrzala :)