Obrovske rozdiely?

Magnum699

tak ten vek .. ja mám 18 on 27 v tom problém určite nevidím... keďže ty máš ešte menší rozdiel... v ničom nie je problém keď sa ľúbite jediné čo by mi robilo starosti je tá diaľka tá dokáže veci dosť komplikovať a nemôžete byť pri sebe vtedy kedy to práve chcete alebo potrebujete... no uvidíš čo čas prinesie

lentilkaaa

my sme tiez od seba 100km....proste to pracovne povinnosti tak zariadili...cez tyzden si navzajom chybame ale za to cele vikendy sme spolu a verim tomu ze casom budeme spolu zit...takze ak sa milujete stoji za to vydrzat

xy:)

vztah na dialku moze fungovat, ak je vidina spolocneho zivota v dohladne. nechaj to volne plynut a uvidis. nikto dopredu nevie, ako dopadne jeho vztah a taktiez ani nepoznam cloveka, co tuzi po sklamani.

pozri-

...ak sa mas sklamat-sklamat sa mozes aj ked si zoberies hned suseda...
/dialka podla mna nie je problem-mam s tym aj ja skusenosti/

User_37597

Vztah na dialku je mozny to je pravda ale na 99% nevyzdrzi.
bud to vzda on alebo ona alebo jeden z nich si najde niekoho ineho alebo jeden druheho skor podvedie a len malicko s tych co maju "vztah" na dialku sa pokusia o spolocne byvanie co je samozrejme pre starsich a je to narocne vzhladom na to ze bud bude dochadzat za pracou jeden alebo si bude musiet v tom meste kde byva aj pracu.
takze ako som uz pisala je to mozne no podla mna zbytocne.

P27

Ja som spoznal jedno dievča v marci, ktoré nebolo priamo z mojho mesta, bývalo oveľa ďalej presnejšie 66km od mojho mesta, no veľmi sme si padli do srdca, radi do teraz tak chodíme von, ona chodí za mnou ja za ňou, alebo sa obaja stretneme na polceste v Žiline :) neskutočne sa ľúúbime, a to naše tešenie sa že zas pojdeme von tak to je niečo krásne :)... vopred si naplánujeme niečo kde pojdeme a ideme tam :) je nám skvelo.. a baví nás to furt.. Ja mám 19 a ona 17 a veľmi si to vážim že kvôli mne investuje toľko eur na cestu :).. Takže čo z toho vyplýva, že áno vzťah na dialku je možný! nie je to žiadna blbosť :)

kafe

Ak sa nechceš sklamať, tak si zvykni na samotu. Tá ťa určite nesklame.
A to čo spomínaš (vek, vzdelanie, 8Okm) podľa mňa problém nie je. Trápiť sa budúcnosťou, či minulosťou je veľká sprostosť. Máš tu prítomnosť, ktorú si môžeš vychutnávať. A kedy si ju chceš vychutnať, ak nie TERAZ?

tpch

eleonor, moze to mat aj svoje vyhody. Tym, ze nie ste spolu denne, mas viac casu na ine veci. Maturujes, takze cas na pripravu sa ti vzdy zide. A co bude potom, to neries.

atm

do takychto veci si kecat nenechaj... nic zle sa ti aj tak stat nemoze, maximalne vam to nevyjde. takze musis to jedine sama skusit, ak chces vediet, ci je to spravne, alebo nie. a buducnostou sa netrap:)