Vaginalny orgazmus pri sexe

Príspevok v téme: Vaginalny orgazmus pri sexe
karolina5

No je to asi otrepana otazka, ale nie su nejake metody ako dosiahnut vaginalny orgazmus pocas styku? mam pravidelny sex , ale stale sa to nedari, priatel ma vzdy dorobi rukou alebo ustami, je to super ale chcem zazit aj vyvrcholenie pocas styku..je to pravda ze takyto orgazmus ma len 30 percent zien , alebo ze sa dosahuje u niektorych az po case v 30tke atd..? neviem ako na to , uvitam rady s partnerom sme uz skusali vselijake polohy na drazdenie bodu G ale aj tak zatial nic..

karolina5

no jasne, vela som o tom pocula, citala takze mozno az s vekom.. a mozno aj nikdy..no snad to nebude moj pripad.

wreck

cize, aby to bolo zrozumitelne: pokojne sa moze stat, ze budete robit vsetko ako doteraz a ten vaginalny jedneho dna pride. nastane vhodna kombinacia psychickeho stavu, drazdenia, mozno prostredia (vone, zrakove vnemy) a ty sa zrazu otrasies v zakladoch a ani nebudes vediet ako.

ta kombinacia je ako taka skladacka a ty uz z nej mozno aj dobru polovicu mas, len ti este chybaju tie ostatne kusky.

ak ta to velmi trapi, nadhod to najblizsie na gynde, ze ako je to s vaginalnymi orgazmami a vekom. za to nic nedas a nemusis sa ani priznavat, ze sa pre seba pytas.

wreck

karolina5, dobre pises uz priamo v teme. skutocne sa niektore aspekty zenskej sexuality zacinaju otvarat az okolo 30-ky a neskor. zena sa to musi aj trochu naucit. mladsie rocniky zvycajne lahko dosahuju klitoridalny orgazmus, ale dosiahnut vaginalny sa im az tak nedari, ak vobec. preto sa na ten vaginalny oplati cakat az do zrelsieho veku. neviem ako to vychadza statisticky, ale s tou sexualitou a vekom je to naozaj pravda.

inak, moct tak dosiahnut oba orgazmy naraz priblizne v jednej chvili... och! pekne vas ta priroda odmenila za to, ze musite rodit deti. :-)

PS : Stef

Už som sa stretla s mnohými prípadmi, môže to byť tým že nedávate do toho úplnú vášeň... jedná paní si pomohla tým že si kúpila VYBRATOR a muž ju tak uspokojoval alebo prstoval ... v mnohých prípadoch toto pomohlo skúste sa zamyslieť

mlady

teies potrebujem poradit v metode ,ako mam postupovat abi to moja pratelka zazila ,,som mlady 23rocni chlapec uvitam jedine normalne odpovede