Neistota medzi ludmi.

Príspevok v téme: Neistota medzi ludmi.
rola1

Dobry den, Chcela by som sa vas ludkovia opytat, ako sa citite vy v spolocnosti. Ja ked idem niekde niekomu na svadbu, na oslavu, alebo len niekde do spolocnosti, kde je viacej ludi, tak okamzite zacinam mat tremu, zacinam si byt neista, mam strach nieco povedat, aby som nepovedala nieco hlupe, citim sa neprijemne, lebo si myslim, ze ini ma v duchu kritizuju atd... tak len ticho sedim, usmejem sa ak treba alebo poviem nieco, len vtedy ak sa to patri, proste trpim v spolocnosti. je to nejaky problem, alebo je to normalne? Je tu niekto, kto preziva nieco podobne?

depression

RNG !!!

prosim vas, je tento extrakt ucinny vseobecne pre ludi so socialnou fobiou? da sa kupit na slovensku? chcela by som to vyskusat..

rafaela13

ja a spoločnosť - niekedy je to fajn, cítim sa normálne, rozprávam, počúvam druhých so záujmom, smejem sa, vtipkujem, páči sa mi, keď sa ostatným páči čo poviem, proste som "tam" a je to celkom príjemné. Aj keď vždy mám radšej čo najmenej ludí, alebo spoločnosť jedného človeka. Niekedy mi je najlepšie samej.
Ale sú situácie, celkom často sa mi stáva, že sa ocitnem medzi luďmi z ktorých som v "kŕči", vôbec sa nechápeme navzájom, majú v mojich očiach nejaký divný postoj ku mne, alebo je to kopa hlupákov. Proste niekedy mi spoločnosť nesadne a vtedy je najlepšie odísť a nevracať sa:)

RNG

To co popisujes je socialna fobia, moja zena ju tiez ma, mozog je pracuje v tom case prilis intenzivne, spotrebuva rozne neurotransmitery az sa moze ocitnut nizko=depresia. Moja zena to riesi extraktom z st John's Wort, jej davka obsahuje 3 mg hypericinu, a 30 mg hyperforinu. Oba su potrebne na ucinok(SSRI, tiez zvysuje noradrenalin a aaaaGABA v mozgu) a ten sa dostavi asi po 2 hodinach a trva vyse 8 hodin.
Tato davka je samozrejme narazova, a odporucam ju len obcas, inac sa moze vybudovat prebytok serotoninu v mozgu=serotoninovy syndrom.
Doplnok s tymto obsahom je uplne bezpecny, nenavykovy a mozes ho brat v tejto davke maximalne raz denne, samozrejme len vtedy, ked nas na to dovod a potrebu. Inac samozrejme to neber.
Inac tie lokalpatrioticke primitivne utoky si velmi nevsimaj, robia ich hlavne ti, co nepoznaju vobec svet a situaciu v inych krajinach a riadia sa len manipulovanou miestnou propagandou. Mne, ako americanovi to tu mnohi nechavaju "vyzrat", ako keby som ja osobne bol zodpovedny na nasich skorumpovanych politikov. Pritom ich su este horsi...

rola1

j111, tak podla toho, co pises, si si vypil aj teraz nie? :))) Ja nechcem pit. Chcem prekonat samu seba, aby som bola trochu viac spolocenskejsia, a to nielen vtedy, ked si vypijem... Ale ako napad dobry. :))

rola1

Pravy huhu si fajn. Vies, je dobre sa dozvediet nazory aj inych ludi. Tvoj nazor je realisticky. Urcite je lepsie sa pytat taketo bezne veci, ako byt uplne ticho. Tak zajtra naberiem odvahu a budem sa bavit aj ja...

J111

A nerozviaze sa ti jazyk, ked nieco vypijes? Ja mam vtedy inu povahu, som ovela zabavnejsi, bavim sa ja, aj ostatni, ked sa bavia:D

pravy huhu

Jasne rola,

ludom dobre padne, ked ich pochvalis, alebo sa zaujimas o nich. Nehovor moc o sebe, ale zaujimaj sa o to, ako sa spoznali s manzelom, kde boli spolu na vojne, ci to bolo tazke na vojne a atk. Ako sa manzelov priatel spoznal s jeho manzelkou, ze je uzasne, ako spolu nazivaju. To by ti malo stacit, kym sa muzi opiju a ty potom mozes klabosit s jeho zenou o topankach a satach a vypredajoch siat v obchodoch.

rola1

No vidis j111, keby som stretla vonku teba, tak asi aj zabudnem na strach a zacnem s tebou normalne komunikovat. :)