nedá sa to vydržať.

Príspevok v téme: nedá sa to vydržať.
alexandraaaa

zasa sem musím písať. neviem mám to za potrebu. len sa chcem vypísať z toho ako mi je hrozne..pretože som sa asi 2 mesiace snažila jesť normaláne. teda, dosť málo..aby som nemala výčitky.potom som sa začala prejedať. a hlavne po večeroch.a do dnes nemôžem prestať. viem že som pribrala. vidím a cítim to. ak moja váha neklesne pod 50 kíl nebudem nikdy šťastnou.nikdy..

wreck

nahodou taka radka pavlovcinova... mmmm... :-)

ale to musi byt jednoducho telesnym typom. radka je 100% ektomorf ako bic. ked ma zene kvoli postave kazdu chvilu prepinat v hlavicke, to nie je vobec sexi. zena je najkrajsia ked sa nehra na nieco cim nie je.

eam

Prepáč, ale takéto problémy nepochopím. Keď som mala 19-20 rokov pri mojej výške 165 cm som mala 49 kg. Pripadala som si chudá a všetko možné som si dávala len aby som pribrala. Dnes mám 62 kg a som akurát. Nechápem dnešné dievčatá čo stále špekulujú. Treba sa normálne stravovať a netrápiť sa nad tým koľko kg máš.Samozrejme pokiaľ nemáš 100 kg. A tie vychrlé baby, to sa komu páči?

blondula

svagrina mojej svagrinej ma 42 kilov a vypada,jak chodiaca smrtka :-( vzdy ked ju vidim,az sa mi urobi zle !! ja sama som vzdy byvala velmi stihla a dneska mam 60 kilov.dufam,ze pocas sviatkov som este 2-3 kilecka pribrala :D citim sa ovela viac sexy,nez ked som bola jak smrtak :DD

AdamKrt

Ale budes stastnou, ale asi iba v hrobe -lebo takyto pripad nedosiahne stastie, ani ked bude mat 50 kg, ani 40kg a potom uz si smrtak bude brusit kosu na dalsieho kostlivca.