neviem ako pokračovať

Príspevok v téme: neviem ako pokračovať
timkaa

začala som jesť, povedala si, že už je toho všetkého až nad hlavu a tento život je totálne na .... inšpiroval ma aj fakt, že sestra čakala bábätko (už sa narodilo) a ja túžim byť raz mamou, ale... ale je tu to sprosté ale. proste nevládzem. som zo seba na nervy. pribrala som štyri kilá za cca dva mesiace a už ma to tak ubíja. ale už ani chudnúť neviem. mala som silnú vôľu, keď som nejedla. všetko bolo "super", nepotrebovala som to. teraz? moja oblúbená potravina v minulosti bolo celozrnné pečivo. veľa, veľa semiačok a tak a teraz ho jedávam. každý jeden deň. jem ho veľa a viem, že práve to debilné pečivo mi spôsobuje priberanie. ale tu vzniká problém. ja s tým neviem seknúť. už si neviem povedať, že ho jesť nebudem. vlastne viem si to povedať, ale len vtedy, keď som najedená. vyhladnem, áno, viem cítiť hlad a ubíja ma to a samozrejme čo urobím? dám si pečivo. mám zásadu nejesť ho večer, vtedy si dám jogurt alebo cottage, ale cez deň žerem len to sprosté pečivo. a tak ako je ono kysnuté, tak kysnem aj ja. neviem to ustrážiť. neviem seba ustrážiť. a keď si poviem, že už dosť, že ho jesť nebudem, pocítim hlad a nedám si ho, cítim, že si zakazujem, tak začínam byť znovu tak nervózna až hrôza. nenávidím sa. som neschopná. neschopná schudnúť, neschopná nežrať. je mi jedno, či ešte musím pribrať, lebo keď pozriem do zrkadla, tak ten pohľad je hnusný. je mi zo seba na grc. neviem ako ďalej. som smutná ako keby mi niekto zomrel. niečo zomrelo vo mne. niečo ma veľmi bolí. niečo mi chýba a ja neviem, nevládzem pokračovať. ako bojovať ďalej? za čo bojovať?

ricky

Viem presne ako ti je.Ale ver mi ze ked zacnes jest a budes orbit veci ktore ta bavia postupne ot bude lepsie hovorim uz vlastnej skusenosti.Aj pre mna je tazke zmierit sa so zmenou svojho tela ale najpodtastnejsie je dzravie a takato posadnutost ku stastiu a ani ku krase nevedie!je velmi tazke celit omuto ale uvedom si ze vsetci ktori si tym prejdu si velmi silny ludia lebo toto neje pre slabych.uz to ze si sa pohla trosku vpred je krok k vitazstvu bojuj za samu seba!!!ppp je uplne prazdno mna zmneilo na nepoznanie nepsoznavala som samu seba vecne usmiata a optimisticka osoba sla niekde na dovolenku a zo mna sa stala chodiacca depresia.jeidny kto to dokaze zmebit si ty ale treba chcet sama chciet.Drzim ti najviac palce.vsetkym...

D.E.

Zlato :) už nenechávaj vyhrávať jedlo nad vlastným šťastím..uvedom si, je to len jedlo, nič viac...skús sa zamyslieť či pod týmto nie je ukrytý iný dôvod...a ten vyrieš, a starosti o postavu odídu hneď ako príde spokojnosť...
depresie sú svine, nepodporuj ich. skús sa rozanalizovať, prečo sa cítiš ako sa cítiš...a skús krôčik po krôčiku. držím palce :)
(btw nenavštevuj takéto stránky, neživ myšlienky o ppp v sebe, choď von, pusti si veselé pesničky, čítaj, športuj, všeličo len to neživ v sebe)