Túžim po láske...no ísť do vzťahu sa predsa len bojím...

Príspevok v téme: Túžim po láske...no ísť do vzťahu sa predsa len bojím...
girl_0222

Mám 18 rokov a ešte nikdy som nemala ziadny vztah s chalanom a preto mám z toho aj menšie obavy. Uz mali o mna záujem aj nejakí ale vzdy som ich odmietla ja. Práve teraz sa mi velmi páči jeden chlapec, neustále si prezerám jeho fotky a tajne ho lubim. No ale keby som si mala predstavit ze budem mat s nim vztah...tak radsej to nechám tak....neviem prečo, ale strasne sa toho bojím( napr.ze nebudem dost dobrá, neviem sa bozkávat, nebudem sa mat s nim o com bavit a ostatné veci)

Nina zigova

Ja mam salku ale bojim sa ze ma neha lebo to tak citim ja lutujem ze som sa zalubila viete preco lebo .ma necha ja to viem a velmi sa bojim velmi

milli11

Nikola,

nie kazdy. ;) Ten, co ma uz nejaky rozum, chce normalnu babu, nie taku, co je mozno kralovna barov a diskotek, ale oporu a vernost v nej nema.

girl,

ja mam o niekolko rokov viac, ale tiez ma casto napadaju take otazky, co ked v niecom nebudem dost dobra pre neho, co ak mu nieco bude vadit? Takze toto si myslim, je normalne, ze mas taketo myslienky.

Ozaj, minule som skusila nieco naznacit istemu typkovi. ;) Bolo to v ramci partie, ale stali sme sami pri bare. Spytala som sa ho, ci dalsi vikend niekam pojdeme, na co on prekvapene otvoril usta a dosiroka otvoril oci a nezmohol sa ani na slovo, ja som sa trochu zahanbila, tak som to uhrala tak, ze som myslela, ci niekam pojdeme aj s partiou dalsi vikend a trochu v rozpakoch som odisla spat k stolu. Ja viem, ta hanblivost je strasna. Ale u ineho pohlavia sa mi paci.

Uz sa to asi nedozviem (bolo by hlupe sa ho to opytat, mozno si to uz ani nepamata), ale zaujimalo by ma, ako zobral tu prvu cast vety, kym som to neuhrala do autu.

lost, mozno ti neskor poslem mail, ale neviem kedy, ci vobec tento tyzden, kedze si neviem najst viac casu napisat ho.

Nikola123

kiežby som takého chlapca ako je tvoj syn našla aj ja...je ich velmi málo, teraz kazdý chalan (cest výnimkám), chce práveze takú babu s ktorou je sranda, je zábavná, vtipná,nie je s nou nuda, krásna a samozréjme ukecaná.

.

Nikola123 "som velmi tichá osoba" - moj syn ma teraz frajerku, s ktorou to taha najdlhsie a jednym z dovodov je, ze nie je taka ukecana ako ostatne, ze zbytocne nerozprava, ked nema o com a jemu sa to strasne paci :)

Nikola123

ja mám presne ten istý problém, akoby som to písala ja...veľmi sa bojím ist s niekym do vztahu, aj ked sa mi ten clovek velmi páci, nedokázem to :(
Ale asi za to môže moja povaha, som velmi tichá osoba, a preto si nedokázem predstaviť vztah:(

diva nediva

lásky a ani vzťahu sa netreba báť :) je to krásne netreba sa ničoho báť hoci to je nečakané prichádza to spontánne možno sa bojíš že to neskončí dobre to sa bojí každý ale netreba na to myslieť inak by každý bol na tomto svete len sám....neboj sa to skúsiť uvidíš aké to je krásne a fajn :) ak príde ten pravý neváhaj a poddaj sa tomu...