Ľúbim ho, ale...

Príspevok v téme: Ľúbim ho, ale...
hruška1233

Môj priateľ je azda najlepší na svete. JE pozorný, nežný, milý, slušný, nepije, nefajčí, v sexe nám to poriadne klape, takmer vždy máme orgazmus spoločne...Jediná chybička je, že on absolútne, ale ani trošku nie je romantický typ. Nedokáže mi dať najavo svoje city, ťažko sa mu aj vysloví moje meno krajšie (Zuzana -Zuzka) ...aj "milujem ťa" znie od neho akosi cudzo, vynútene. Chýba mi niečo romantické, niečo pekné. Prečo moje kamošky dostanú napr. na výročie pekné náušnice, alebo romantickú večeru.. a ja vždy len niečo užitočné..nejakú praktickú vec.. nemám od neho ani jeden kvet za celí dva roky. Už som mu to povedala neraz, ale tak on inak nevie. nemáte nejaký tajný recept?

Podobná

Ak aj napriek nedostatku romantiky cítiš v ňom oporu , vieš , že ti pomôže , keď potrebuješ , že sa ťa zastane , keď treba , tak to s ním nebude také zlé :-)
Ak bude vhodná príležitosť , kúp si kvety sama a s mrknutím mu povedz , kúpila som si , keď si ty práve zabudol .

alenka_maxova

jaaj, promin, az ted som si dako uvedomila, ze si napisala, ze uz ste sa o tom bavili :) Pardooon. V tom pripade plati aj tak to, co som dodala na zaver - ukaz mu ako si romantiku predstavujes :)

alenka_maxova

moj recept je - POVEDZ MU o tom. Jasne, napisala si najprv na forum, aby si vedela aj nazory inych, ale ja to robim opacne :D Najprv sa s mojim chlapom porozpravam a ked je to nieco diskusie hodne, napisem to tu. Vies co by som este robila na tvojom mieste? SKusila mu predviest, ako si tu romantiku predstavujes. Vecera, sviecky, vana... :) Mozno take veci vobec nepozna a vdaka tebe prvy raz zazije ;)

dazdovka666

jaaaaj co by som ja dala za to, keby som od toho mojho konecne dostala aj nejaku prakticku a vyuzitelnu vec do daru :D

dadida

mne ten moj tiez malokedy povie lubim ta, alebo celkovo dost malo vyjadruje city. pri sexe sa tiez vlastne len na seba pozerame, ale inac je skvely, podobne ako ty pises. niekedy mi to vadilo, ale uz vadi menej, mala som predtym taky kratky vztah s takym, ktory nebol nezny vobec nikdy a potom raz mal o mna jeden chalan zaujem a ani ma nepoznal ale stale mi opakoval ze ma miluje. ked si spomeniem na tychto,tak ten moj je fakt ze dar z neba. a este mam taku skusenost ze len nedavno sa zenil bratranec a oni so zenou kde pridu tak sa muckaju, hovoria si same neznosti a to aj pred druhymi ludmi. a vzdy ked k nam pridu, tak si v podstate vzdy uvedomim ze to by som nechcela.

J111

Skús na neho použiť mágiu, potom mu z nej prepne a budeš sa o neho pekne starať a bude to aj romantické:D Ale nie, len fabulujem hlúposti.
Chybu robíš aj ty, keď to nejako nechce byť také, aké by to malo byť:D
Je to v podstate len tvoja chyba, tak si ju priznaj a nedráždi:D

regina92

Hruška, myslím si, že máš byť prečo vďačná a hrdá, pretože máš skvelého chalana. Ani ja od svojho nedostávam kvety, a aj my si len ťažko povieme slová ľúbim ťa. Popravde, mne to ani nechýba. Viem že ma ľúbi nadovšetko na svete, z toho, keď sa ku mne len tak pritúli, pobozká, usmeje sa na mňa, pozrie hlboko do očí...každý vyjadruje lásku k druhému iným spôsobom.

*inko

hruska, tak co sa tyka tej romantiky, ktora ti chyba, jedine ty musis prevziat iniciativu do vlastnych ruk. priprav nejaky pekny vecer..s hudbou..a donut ho spravat sa romanticky :D

hruška1233

Ale veď jasné že si ho vážim,aj si ho budem držať ako oko v hlave, aj si uvedomujem, aký je super človek. Otázka len bola, či sa s tým nedá niečo robiť, keďže rozhovor nepomáha ;-) prečo mať niečo 98 percentné, keď môže byť aj 100 :) a keď nič, tak nič. Budem si nedostatok romantiky kompenzovať filmami a hotovo :)

Maoam

suhlas s inko, bohuzial, clovek je tvor vecne nespokojny, zvlast ked ma vsetko (skoro vsetko) ;-))

vazte si co mate, baby :-)