Menštruačné bolesti

Príspevok v téme: Menštruačné bolesti
Jajjjjj

Prosíííím potrebujem poradiť čo najrýchlejšie. :( Dnes som dostala menštruáciu, (priniesli mi ju traja králi :D) mám hrozné bolesti. Dámy,veď to poznáte.... Celý deň len ležím pod perinou,teplo pomáha ale už mi to nestačí. Pred obedom som si dala ibalgin 400 a potom mi bolo celkom fajn no bolesti sa cez deň znovu vrátili,ešte nikdy mi nebolo takto hnusne.. :( tak sa chcem spýtať že keď som si pred hodinou dala ďalšiu 400-vku a nezabrala či si možem dať ďalšiu,alebo radešj nie. S liekmi by som nechcela velmi riskovať,ale mám bolesti že som ledva vstala z postele a prišla k notebooku. Skúšala som už aj horúcu sprchu,teplý obklad a nič.. :((( mám 16 rokov.

Monii

ja zvyknem maminu poprosit, zvykne mi dat prevarenu vodu do termoforu (neviem ci sa to tak vola, proste taka gumena vec ktora sa napusti) :) a potom sa mi o daco ulavi.. :)

Jajjjjj

sandraaaaa: nie, práve preto píšem,tie lieky mi dnes doniesla mama ale nie celú krabičku,čiže ten letáčik tam už nebol..:)

Jajjjjj

Algifen kvapky som mala doma,tie boli celkom fajn,len sa akurát včera minuli :(, tak som skúsila ibalgin,dúfam teda že zaberie a ak nie sa už nebudem do seba radšej nič pchať a pojdem radšej spať.. :)) lepšie,ako sa napchávať liekmi,aj tak je to všetko o psychike.
Aj tak ďakujem za rady,už to začína byť trochu lepšie.. :)

sandraaaaa

Ved v letačiku by mala byť maximal. denna dav. tak pre istotu sa pozri , ale asi letačik nemáš ked píšeš tu

[zruseny8]

bolesti sa ti vratili pretoze ibalgin ucinkuje priblizne tak do 4hodin..po 4 hodinach ucinok vyprcha a znova sa citis tak ako keby si ziadny liek neuzila. a jeho ucinok zacina mozno o hodinu ako ho uzijes.
kedze ti nezabera, skus nejaky iny typ liekov, viem ze velmi dobre na menstruacne bolesti su kvapky algifen ale su na predpis. alebo skus MIG40, tiez je to analgetikum, panadol ci panadol femina a obmienaj ich, lebo si vytvoris rezistenciu (odolnost), cize pri dlhodobejsom a castom uzivani nebudu mat rovnaky efekt ako na zaciatku ked si ich zacala uzivat. proste nezaberu ti. ale nemyslim obmienat ze rano si dam ibalgin poobede panadol a vecer paralen. ale ked minies napr cele balenie ibalginu, tak si kup nieco ine..