chcela by som zhodit nejake to kilo a spevnit postavu

Príspevok v téme: chcela by som zhodit nejake to kilo a spevnit postavu
pretty

dobry večer..chcela by som zhodit nejake to kilečko a moju postavu trošku spevniť. len sa mi to nejak nedarí...velmi nemám možnosť ist do posilnovne.poradili by ste aj nejake cviky na doma...mam postavu v tvare hrušky :( v peknom počasi chodievam behať..rozmyšlala som už aj nad kupou steperu pretože hlavne nohy a boky potrebuju niečo zhodiť :D

Veronika1804

Ahoj ja som zacala cvicit doma uplne jednoduche cviky len sa musis donutit kady den aspom tych 30 minut :D Ja som nasla cviky na bruco na nohy a tak a na bruchu sa rysuju pekne kocky :D litka mam tensie a o stehnach ani nevravim tiez spevnene svalnate a povien ti ze ked som zacala chodit do fitka to o nicom !! Doma je to efektivnejsie zadarmo zapnes si hudbu a cvicis no a v lete samozrejme tiez behanie,bicyklovanie a tak :D

bebe25

Ahoj podobne zmýšľam aj ja a myslím, že mnohé z nás. Skupinka žien, ktoré sa rozhodli chudnúť a spevňovať ma prednedávnom oslovili, či sa k nim nechcem pridať a tak som začala aj ja a na moje veľké prekvapenie - to funguje.
Máme svoj klub, s heslom "Strácame centimetre, získavame tisíce" Nestretávame sa často píšeme si sms, mail-ujeme a cca raz dva krát mesačne sa stretávame. Podporujeme jedna druhú a vymeniame si skúsenosti, vedomosti a motivujeme sa. Kto chce nech sa pridá.

vebe

Na dosiahnutie cielu musis zmenit nieco v stravovani a zaradit viac pohybu. Zacni pouzivat len male taniere a zacni jest pravidelne 4-5x denne tak, aby si nikdy necitila hlad, ani vtedy ked pojdes jest - vo vysledku budes jest casto a vzdy malo. Behat sa da ja v zime, das si ciapku a rukavice, behaj viac ako pol hodiny a hlavne pravidelne. Na spevnenie brucha a chrbtovych svalov je vela cvikov, ale z vlastnej skusenosti mozem povedet, ze lepsie je zacat s pomocou trenera, ktory ti presne povie ako sa ma aky cvik spravne cvicit a aj ti poradi, co mas oslabene. Inak sa budes trapit a vysledok moze byt, ze sa ti zablokuje krk alebo budes mat prisernu svalovicu a to ta odradi.

sloniatenko

pretty ahoj no zacni jest viac zeleninky a lachsie jedla a zdravsie potraviny.tmave pecivo chude masko zeleninku vlocky mliecne vyrobky a tak :) a pojde to len sa nestresuj hm :)

Magy

ja vidim zaklad problemu preco sa ti nedari v tom "BY". Chcela BY som, sla BY som... pouzivas podmienovaci sposob vo vyjadrovani o vlastnej voli a snahe, je uplne samozrejme, ze uspech mat nebudes, kym nezmenis cely tento postoj. Ako? Predsa ziadne "chcela by som", ale CHCEM! IDEM! UROBIM! A samozrejme dodrzat co povies alebo si zaumienis. Davat na rovnaku uroven vyrazy povedane=urobene je velmi dolezite, naucis sa zodpovedne pristupovat k sebe aj okoliu, co povies, to spravis. Uspech ci neuspech v comkolvek lezi len a len v Tvojej hlave a nikde inde. V chudnuti dvojnasob. Tu neplatia ziadne vyhovorky typu - nema kam chodit, nemam pristroje na cvicenie... to su strasne bludy. Na fyzicku aktivitu casto netreba nic, ale staci poriadne svihadlo. nie take to detske plastove s makkou nylonovou snurou, ale s poriadnymi ruckami. A ver, ze aj s nim sa da robit milion veci a vyblaznit sa donemoty. ;)

pretty

a čo by ste teda aku stravu odporučili...len prosim nezaradujte ovocie pretože sa skoro od všetkého vysypem a to velmi obmedzujem..

pretty

samozrejme aj by som chcela zmeniť stravu..len všade tolko toho popisaneho že človek nevie kde sa ma naskor chytit

bez_S

ja som si práve dnes kúpila stepper.. :-DD
a chceš aj zmeniť stravu či "len" cvičiť? :) ja rada tancujem :DD