tunisko

kukina321

ja som bola v Monastri-hotel Hill Diar.perfektne som si to užila a pritom som bola sama s 5 ročnóu dcerkou...

jjuli

Bol som v oboch destinaciach,no najviac sa mi páčilo v Tabarke-hotel Abounawas monthazach ,najlepšie je 3-4.junovy tyždeň alebo 1-2.sept.tyždeň,deti vždy ospravedlním..je tam super,čistá plaž,blizučko,nový veliky bazén,plytké a piesočné pláže,milí ludia. No super!!!

leus

ja som citala plaze z djerby- stredisko aghira , ze su strasne zaspinene sajrajtom z mora, aj v mori sa neda koli tomu kupat

leus

ja som citala plaze z djerby- stredisko aghira , ze su strasne zaspinene sajrajtom z mora, aj v mori sa neda koli tomu kupat

tunisia 23

v Hammamete sme boli toto leto v hoteli Sandra Club... ako celkom fajn..ale DJERBU si chvalia vo vseobecnosti viac.

evenleyy123

fuha,tak na sahare som nebola ale viem ze je to riadna palka ta cena, takze si to treba dobre rozmysliet..ale urcite je to nezabudnutelny zazitok :) skus sa popytat na inych forach kde niekto uz bol a vedel objektivnejsie poradit :)

leus

evenleyy
uz nejdem spekulovat s dalsimi hotelmi, presla som vsetko cez netovu kalkulacku a toto je najvyhodnejsia cena ,kde ma este dcera nejaku zlavu, lebo je dieta do 14rokov...este by si mi mohla napisat, ci sa oplati zaplatit vylet na saharu?

evenleyy123

no ja som tam bola spokojna.. ale to asi preto lebo ja nie som narocna a do hotela sa idem prakticky len vyspat a to mi aj 3* postaci :)tak ono rozhodnut sa nie je lahke pokial nevies do coho ides to verim..ale ak chces mozem nieco kuknut, z tych hotelov co pozerame kazdy rok o nejakych mam uz aku taku predstavu co su zac..ak mi napises cenovy strop a priblizny termin :)

leus

na ten "les princes" je dost zlych recenzii a 4+5hv. v Mehdii vyjde velmi vela penazi uz...v tej djebre je to iny nazov-uz mi asi sibe , je to hotel "almapura"