bolesť hrdla

Peter53

Zápal hrdla spôsobujú baktérie alebo vírusy, najlepšie je zisti aké a zbaviť sa ich, zvýšiť imunitu, inak budú problémy opakovane pokračovať. Existuje prístroj, ktorý dokáže zistiť aké baktérie v tele máme, existujú silné prírodné produkty, ktoré tieto baktérie dokážu zlikvidovať a dokážu výrazne zvýšiť imunitu. Stav sa dlhodobo zlepší. Treba si pozrieť na webe stránku Komhelp, tam je viac, prípadne sa kontaktovať,ak sa nedá prísť na vyšetrenie, vieme účinne poradiť aj bez vyšetrenia.

Lubikeee

no Monii, to asi vsetci nechceme nic vymeskat, nikde chybat a hlavne byt zdravi. Treba jesť veľa vitamínov, plus nejaký ten pohyb. No zázvor je fajn, najmä čajík, aj kloktanie soľou by ti malo zabrať, prípadne si doplňť proti kašľu aj sirup, mne celkom zabral hedelix, ale keď už na teba prisla teplota, tak by som skocila k doktorke, aby ta liecba netrvala dlhsie ako ma a nevyhrotila sa do niecoho vaznejsieho.

feferonik

Zázvor pomôže na 100percent.
Kúpiš si normálny zázvor, postrúhaš /nie veľa do šálky, zaleješ viracou vodou, necháš lúhovať. pridáš trochu medu, a vypiješ. Chutí super, aj keď trochu štípe, ale to je ten liek. A vonia nádherne.