prvi pohlavny styk neskusenich

Príspevok v téme: prvi pohlavny styk neskusenich
samot

poradte mi prosim mal som s partnerkou prvy sex no nemali sme ochranu prvej mi ho vimasturbovala a poriadne viutierala a asi tak po 5min som do nej vnikol po urcitom case ked som bol pred vyvrcholenim tak som ho vitiahol von no ale ked som citil prvi tlak v penise tak som bol este v posve myslite ze vtom prvom zopnuti sa mohly vistreknut niejake spermie prosim poradte nam kupiu tabletku po alebo sa nic nestalo prosim poradte

jozoko

Leticia, sama nevieš písať, tak čo sa starieš do cudzích ? Chlapec chcel poradiť. To že tu budeš riešiť pravopis mu nepomôže.

NiaP

Na to ste mali myslieť skôr.Čudujem sa, že v dnenej dobe médií, kde už všetko je na internete, ste nepoužili takú základnú ochranu ako je kondóm. Tabletka PO je svinstvo, no pre tvoju istotu...chudák partnerka...
A súhlasím...všetko by to dneska len trtkať chcelo, no základné veci si zistiť to už nie...

Treecat

A co ste nepouzivali kondom ?Saj nejsu az tak drahe a maju aj dobru chut niektore,aspon to tvojej babe zdvihne chut na oral,proste opatrnosti nikdy neni dost ajked ani kondom neni na 100%.A ked tak ludsky faktor zlyhava castejsie.Takze nabuduce nesetri a kupuj.

marijam

milý samot...no pýtaj si v lekárni niečo po... Tak by mali poradiť...Môjmu priateľovi sa stáva, že pred vyvrcholením mu pár kvapiek vystrekne..takže dávame si bacha!!! Isto ja istota ..veľa šťastia :-)