Hnedy vytok ?

Príspevok v téme: Hnedy vytok ?
salala1

Ahojte, ... uz asi pol roka beriem HAk, ale na jeden mesiac som ju musela pre niečo vysadit, a v den dalsej menstruacie dalsieho mesiaca som ju zacala brat znova, menstruacia mi trvala len dva dni a od vtedy špiním uz asi 5 dní tak slabo .. neviete čo to moze byt? .. cez ten mesiac som sice mala nechraneny styk ale myslím si ze to nebolo cez plodne dni a ani sa do mna neurobil .. čo si myslíte? mozte poradit?=)

salala1

no ja mam len maličko hnedy vytok nič ine ziadne ine priznaky, a neviete nahodou kolko od douzivania antibiotik ucinkuje hak naspat ako má ?

elly

antibiotika ovplyvnuju HAK a treba sa chranit aj kondomom...

bud zmena z vysadenia a nasedenia HAK alebo mozes kupovat kocik...ale to by si mozno mala aj ine priznaky

salala1

ale ja sa nanu nespolieham , istotu nemam v nicom ja len hovorím ze si myslim ze v tom to nieje, tak sa pytam na nazor inych čo by to mohlo byt..

maruska123

no ok, ved ked si taka skusena a vies posudit spolahlivost prerusovanej suloze, tak coho sa bojis?

mimochodom, prerusovana suloz je velmi nespolahliva metoda, ale ved ver mu nadalej :D ked budes kocikovat tak sa aspon necuduj

salala1

no tak viem ze sa neurobil ked vzdy pred tym ako sa mal ho viatahol a ja som ho dorobila inak a spravil sa az potom :) ..aha som nevedela ze to az tak ovplyvnilo organizmus no a zabudla som dodat ze este teraz uzivam antibiotika ..

maruska123

ved ked si vysadila na jeden mesiac a potom znova nasadila pocas takej kratkej doby, tak co sa cudujes? moc vela zmien pre telo v prilis kratkej dobe, tak teraz strajkuje

a inak, z prerusovaneho sexu, ked sa chlap udajne neurobil, sa uz narodilo velmi vela deti